Sevilla -1.5

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain futiskohteista nousee esiin kaksi ottelua. Lontoon derby on Valioliigan kiinnostavin ottelu, minkä lisäksi uskomme vahvasti myös Sevillaan La Ligassa.

Tottenham-Arsenal (klo 17:30)

Kotijoukkue Tottenhamin haastava kausi jatkui viikolla Bournemouthin vieraana. Spurs esiintyi jälleen keskinkertaisesti, ja ainoastaan maalivahti Llorisin huipputorjunta ottelun lopussa pelasti lontoolaiset tappiolta.

Maanantaina Tottenham isännöi Evertonia ja nappasi kyllä 1-0 -voiton, mutta tuokin ottelu oli tasoltaan heikko ja xG:n valossa tasaväkinen.

Tottenham pelaa kiistatta heikointa kauttaan viiteen vuoteen. Mauricio Pochettinon monivuotinen ja menestyksekäs ura päättyi syksyllä potkuihin heikkojen tulosten siivittämänä. Tilalle tullut Jose Mourinho ei ole saanut Tottenhamiin riittävää ryhtiä, joten europaikat uhkaavat karata.

Vierailija Arsenalilla on myös ollut omat ongelmansa. Gunners pelaa toista kautta Arsene Wengerin jälkeen, eikä mainittavasta tasonnostosta voida puhua. Viime aikoina on kuitenkin nähty paljon positiivisia merkkejä joukkueen otteissa.

Arsenal on pelannut 15 ottelua saldolla 10-3-2 kaikki kilpailut mukaan luettuna. Tappiot ovat vieraissa Man Citylle ja Brightonille yliaikamaalilla. Viisi edellistä matsia on pelattu saldolla 4-1-0, ja viikkopelin voitto Leicesteriä vastaan kaatui punaiseen korttiin.

Vain Liverpool on hävinnyt tällä kaudella vähemmän otteluita kuin Arsenal. Vaikka Gunners jääkin CL-paikojen ulkopuolelle, sillä on vihdoin oikea suunta, joka on täysin päin vastainen Tottenhamiin nähden.

Otamme rohkeasti kantaa ja betsaamme Arsenalin suoraa voittoa in 2,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40%, sillä kotietua tässä paikallispelissä ei ole kuin nimeksi.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Sevilla-Mallorca (klo 23:00)

Kotijoukkue Sevilla pelaa tällä hetkellä erinomaista kautta. Päävalmentajaksi vuosi sitten tullut Julen Lopetequi on saanut joukkueeseen juuri oikeanlaista ryhtiä ja tasaisuutta. Sevilla lähtee lauantain myöhäisotteluun 12 ottelun tappiottomassa putkessa.

Sevillalla on takanaan todella väkevä esitys Athletic Bilbaon vieraana, josta tuliaisina oli voitto maalein 1-2. Maanantain Eibar-voitto oli hieman nihkeämpi esitys, mutta kokonaisuutena joukkueen pistetahti on ollut erinomainen.

Sevilla on ollut yhdessä Atletico Madridin kanssa aivan eri tasolla koronabreikin jälkeen kuin Getafe, Valencia ja Real Sociedad. Tämä viisikko kamppaili ennakkoon tasapäisesti kahdesta CL-paikasta. Voitto Mallorcasta varmistaisi käytännössä Sevillan paikan neljän joukossa.

Vierailija Mallorca on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Saarelaisille ei annettu ennakkoon paljon mahdollisuuksia, ja joukkue onkin putoamassa takaisin Segundaan. Mallorca kuitenkin taistelee loppuun saakka, eikä se ole täysin vailla mahdollisuuksia.

Vierailijoilla on takana komea 2-0 voitto Levantesta, ja tätä edeltävässä kotipelissä Mallorca murskasi Celta Vigon peräti maalein 5-1. Joukkue on kerännyt yhtä monta kotivoittoa kuin kärkipään Getafe ja Villarreal, mutta ongelmana ovatkin reissupelit.

Mallorcan vierassaaldo 1-2-14 maalierolla 13-39 on suorastaan toivoton. Joukkue ei ole löytänyt missään vaiheessa lääkkeitä pisteiden metsästämiseen kotisaaren ulkopuolelta.

Sevilla lähtee matsiin jättisuosikkina, emmekä näe Mallorcalla juurikaan mahdollisuuksia kavennetusta kotiedusta huolimatta. Betsaamme Sevilla -1,5 maalin tasoitusta in 2,28 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 51%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *