KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigaviikko saadaan päätökseen kuudella lauantai-illan ottelulla. Porissa pelataan Oktoberfestin hengessä Satakunnan derby, jossa isäntäjoukkue Ässät kohtaa Lukon. Kyseessä on taatusti kuuma kamppailu, jossa arviomme mukaan nähdään runsaasti maaleja.

Kotijoukkue Ässien kausi on ollut tähän asti järkyttävän huono. Tuskinpa kukaan osasi odottaa nähdyn kaltaista sukellusta kohtuullisen hyvien harjoitusotteluiden jälkeen. Ässät on lähtenyt otteluihin aktiivisella pelitavalla. Vaikka joukkueelta on löytynyt latausta, niin tämä on näkynyt käytännössä vain todella rajuna ylipelaamisena.

Joukkueen oman pään pelaaminen on ollut kuin suoraan junioripeleistä. Pelaajia hukkuu jatkuvasti, ja kiekko ohjaa aivan liikaa joukkueen puolustamista. Kaiken sekasorron kruunaa epävarma maalivahtipeli. Bernard on pystynyt laadukkaaseen peliin ainoastaan muutaman ottelun verran.

Ässät saa Satakunnan derbyyn pelaajia takaisin lasaretista, mikä on plussaa. Etenkin Tiivolan paluu tuo merkittävän parannuksen heikkoon sentteriosastoon.

Vierasjoukkue Lukko haki keskiviikkona 3 pistettä Kouvolasta loistavan maalivahtipelin turvin – Setänen pelasi selkeästi parhaan ottelunsa vähään aikaan. Matsi oli selkeästi lopputulosta (1-4) ”overimpi”, ja Lukko oli hyökkäyssuuntaan vaarallinen. Torstaina raumalaiset olivat ajoittain pahasti pulassa hyvin liikkuvan ja energisen HPK:n kanssa. Lukolla on toki yksilötaitoa, mutta joukkuepelin kanssa sillä on vielä paljon työmaata.

Ottelun asetelma tukee selkeästi over näkemystä. Ässien lataus tulee taatusti jälleen olemaan kohdallaan, mutta miten se näkyy kentällä? in yli 4,5 maalia kertoimella 1,64 on maistuvan betsin paikka! Panostussuositus 8/10.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!