Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Suomi 1X2

KERROIN

4.5
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suomen futismaajoukkue kohtaa lauantaina vieraissa Bosnia-Hertsegovinan. Kyseessä on ratkaiseva ottelu molempien maiden kisapaikan kannalta. Voit lisätä jännitystä entisestään hyödyntämällä kaksi herkullista erikoistarjousta!

Bosnia ja Suomi hakevat jatkopaikkaa J-lohkosta. Karsinnat ovat olleet alusta saakka Suomen juhlaa, vaikka ensimmäisessä ottelussa tulikin vierastappio Italialle. Huuhkajat hävinneet Italialle kaksi kertaa, mutta saapasmaa on hoidellut muutkin vastustajat samalla tavalla.

Tärkeimmät testit olivat kotiottelut Bosniaa ja Kreikkaa vastaan, jotka Suomi hoiteli upeasti maalein 1-0 ja 2-0. Huuhkajien kisapaikan todennäköisyydet nousivat tämän jälkeen valtavasti, kun Armenia yllätti sekä Kreikan vieraissa että Bosnian kotonaan.

Lauantain tilanne on se, että kotijoukkue Bosnia-Hertsegovinan on käytännössä paikko voittaa ottelu. Kisapaikasta on muuten turha uneksia, sillä ottelut loppuvat kesken. Bosnialla on myös edessään vaikeat ottelut Kreikkaa sekä Italiaa vastaan.

Huuhkajien tilanne on siis erinomainen. Markku Kanervan joukkueelle sopii altavastaajan asema, jolloin Suomi voi kyttäillä nopeita vastaiskuja. Hyökkäyksiä on viimeistelemässä tuttuun tapaan Teemu Pukki.

Ottelun asetelma tarkoittaa sitä, että Bosnia joutuu ottamaan valtavia riskejä ottelun lopussa, jos tilanne on tasan. Tämä avaa Suomelle entistä parempia vastaiskupaikkoja.

Nordicbet ja Betsson tarjoavat otteluun kaksi erinomaista tarjousta, jotka uusien asiakkaiden kannattaa hyödyntää! Saat Nordicbetilta korotetun kertoimen 4,50 Suomen voitolle! Betsimarkkina on tällä hetkellä noin 3,80-3,90 välimaastossa.

Betsson tarjoaa uusille asiakkaille peräti kertoimen 100 Teemu Pukin maalista!

Jos sinulla on jo tili näille bookkereille, löydät vastaavat vedot Unibetilta kertoimilla 3,95 (Suomen voitto) ja 3,25 (Pukki).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *