Jukurit moneyline

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liiga palaa tiistaina maaottelutauolta kolmen ottelun voimin. Mikkelissä Jukurit saa vastaansa Tapparan, ja odotamme kotijoukkueen hyvän vireen jatkuvan.

Kauden yllättäjiin lukeutuva Jukurit on suoriutunut alkukaudesta mallikkaasti – vastoin kaikkia ennakko-odotuksia. Jukurit lukeutuu materiaalinsa puolesta selkeästi kolmen heikoimman joukkueen ryhmään, mutta se on osoittanut alkukaudella suurta luonnetta. Joukkue repii, raastaa ja uhrautuu illasta toiseen erinomaisesti. Jukureiden sitoutumistaso joukkueena on taatusti koko sarjan kärkipäätä.

Mikkeliläisten terveystilanne on tällä hetkellä hyvä. Erinomaisesti alkukaudella esiintynyt veskari Juhana Aho jatkanee tosin vielä lasaretin puolella. Joukkue sai äskettäin erittäin tärkeän palasen hyökkäykseen, kun Partanen palasi pelaavaan kokoonpanoon. Lahdessakin piipahtanut venäläishyökkääjä Pereskokov on myös osoittaunut erinomaiseksi hankinnaksi.

Tauko tuli itse asiassa mikkeliläisittäin huonoon aikaan, sillä joukkue seilaa Jukureille hyvin poikkeuksellisessa neljän ottelun voittoputkessa.

Vierasjoukkue Tapparan peli on alkanut parantumaan pienin askelin – ainakin tuloksellisesti. Joukkue voitti ennen taukoa sekä Lukon että HPK:n, mutta peliesitykset eivät olleet kovinkaan lupaavia. CHL:ssä Tappara otti sen sijaan rumasti pataan Brno:lta 5-1. Joukkue luo kummallisen vähän maalipaikkoja ottaen huomioon käytettävissä oleva materiaalin. Hyökkäyspelaaminen on kaiken kaikkiaan kovin mielikuvituksetonta.

On helppo todeta, että Tappara tulee nousemaan runkosarjassa vielä korkealle. Tämän hetkiset peliesitykset eivät tätä väitettyä kuitenkaan tue. Puhtaasti maalipaikoilla mitattuna joukkue on hyvinkin oikealla paikallaan. Kun otetaan huomioon keskikastin tasaisuus, on vaikea asettaa Tapparaa vieraskentällä selkeään suosikkiasemaan tämän hetken Jukureita vastaan.

Poimitaan siis lapulle Jukurit moneyline in kertoimella 2,23. Tämä pelimuoto maistuu suoraa voittoa paremmin pelin vähämaalisuudesta johtuen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!