Edmonton

KERROIN

4.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tampa kohtaa kotiluolassaan Edmonton Oilersin. Edmonton voitti edellisessä ottelussa Blackhawksin 5-3 ja tämä kaiken lisäksi ilman joukkueen tärkeintä yksittäistä pelaajaa ja kapteenia Connor McDavidia. Yamamoto ja Draisaitl ovat olleet viime aikoina liekeissä ja Edmonton majailee tällä hetkellä Pacific Div 2.

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä 8 ottelun voittoputkessa ja ovat Bostonin kera kuskin paikalla Atlantic Divisioonassa.

Homman nimi on, että Edmontonilla on Tyler Benson todennäköisesti takaisin ja Draisaitl on enää 11 pisteen päässä 100 pisteen rajasta. Toisella puolella Stamkos, Kucherov ja Cirelli ovat ulkona ottelusta + McDonough edelleen (viikosta viikkoon) ulkona. Kaikki varmaan aistivat jo mihin tämä on menossa.

Tampa on luonnollisesti parempi joukkue normaalisti, mutta poissaolot painavat varmasti enemmän kuin McDavid. Tämän takia otetaan todella selkeillä markkinatopeilla ilta Edmontonia @ 4.58 sekä tasapeliä @ 4.75 lapulle.

Pikkulinnut lauloivat myös, että markkinalta saattaa löytyä arbitraasia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *