Coventry

KERROIN

3.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Miljoonan euron juhlapotti palaa jälleen Vakiokupongille. Tämä tarkoittaa aiempien kierrosten tapaan sitä, että altavastaajat ovat rajusti ylipelattuja lähes joka kohteessa. Pienelläkin budjetilla saa aikaan osuvan rivin, mutta kupongille on haastava löytää järkeviä ohipelikohteita.

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Manchester City-Tottenham (68-21-11)

Manchester City venytti voittoputkensa viikon FA Cup-kierroksella jo 15 otteluun. Saldona on yhteensä 22 tappiotonta peliä alkaen marraskuun lopulta. Citylle ei näytä löytyvän pysäyttäjää juuri nyt. Tottenham pelasi myös FA Cupia ja tahkosi hurjan 4-4-tasapelin Evertonin vieraana. Lopulta Spurs taipui 4-5-tappioon jatkoajalla. Tottenham on ollut viime viikot alamaissa, mutta Kanen paluu avaukseen ja WBA-voitto nostavat tunnelmia. Tästä huolimatta, City lähtee otteluun noin 70 prosentin suosikkina. Vakiokansa hakee juhlapotin vuoksi tässä kohteessa yllätystä todella kovalla kädellä. Ykkönen on jäänyt peräti 10 prosenttia alipaletuksi. Aloitetaan kuponki usein osuvalla varmalla!

2: Brighton-Aston Villa (32-31-37)

Brightonin erinomainen putki katkesi viikolla FA Cup-tappioon. Seagulls hävisi Leicesterille 0-1 aivan loppuhetkien (95 min.) maalilla. Tätä ennen joukkue pelasi cup ml. kuusi ottelua tappioitta saldolla 4-2-0 päästäen vain kaksi maalia. Aston Villa on edennyt viime viikot hieman ailahdellen voitoista tappioihin ja takaisin voittoihin. Viikko sitten joukkue kaatoi Arsenalin 1-0 ja Ollie Watkins osui neljännen kerran viiteen otteluun. Villa saa myös tärkeää rasitusetua, sillä joukkue ei pelannut viikolla. Me näemme vieraat selvästi vahvempana joukkueena tällä hetkellä. Brightonin kotiottelut ovat myös olleet tuskaisia koko kauden. Ohitetaan kakkoskohteessa kotivoitto, joka voi hyvinkin saada viikon mittaan vielä lisää kannatusta. X2.

3: Crystal Palace-Burnley (36-31-33)

Crystal Palace palasi kahden voiton jälkeen takaisin tappioiden tielle häviämällä Leedsille maanantaina 0-2. Vaikka Palace voittikin tätä ennen Newcastlen 1-2 ja Wolvesin 1-0, joukkue oli voittopeleissä onnekas. Palacen peliesitykset ovat huolestuttaneet jo pidemmän aikaa. Burnley hävisi tiistaina FA Cupissa Bournemouthille 0-2, mutta lepuutti lähes täysin normaalia avausta. Valioliigassa Clarets oli epäonninen viime lauantaina jäädessään 1-1-tasapeliin Brightonin kanssa. Paikkoja oli hyvin myös voittoon asti. Burnley on mielestämme laadukkaampi joukkue juuri nyt, eikä Palace ole koskaan ollut vahvimmillaan kotisuosikkina. Ottelun asetelma sopii vieraille erinomaisesti. Ohitetaan ylipelattu ykkönen eli X2.

4: Norwich-Stoke (56-27-17)

Norwichin heikko putki jatkui viime viikolla, sillä joukkue hävisi Swansealle 0-2 ja pelasi kolmannen matsin putkeen ilman tehtyä maalia. Canaries on menettänyt tämän putken myötä sarjan kärkipaikkansa hurjassa voittoputkessa olevalle Brentfordille. Stoke tahkosi puolestaan 0-0-tasapelin Readingin isäntänä. Kyseessä oli jo kahdeksas peräkkäinen voitoton ottelu, eikä mikään kyllä viittaa tämän trendin kääntymiseen. Lukuisat tasapelit ovat pitäneet playoffs-haaveet vielä elossa – kiitos Bournemouthin kompuroinnin. Norwichilla on hyvä sauma korjata kurssiaan ja ottaa voitto heikosti suorittavan Stoken kustannuksella. Kun kotivoitto on vielä jäänyt selvästi alipelatuksi, niin ykkönen maistuu peleihin.

5: Reading-Millwall (51-28-21)

Readingin seitsemän ottelun tappioton putki katkesi tiistain kärkimatsissa Brentfordia vastaan. Royals hävisi 1-3 tasaisen ottelun, jossa Brentfordin viimeistely vain oli ylivertaista. Tätä ennen saldona oli monta viikkoa hyviä tuloksia. Millwall murskasi puolestaan Sheffield Wedsin 4-1 ja pelasi viidennen tappiottoman ottelun putkeen (2-3-0). Lions on esiintynyt viime aikoina hyvin ja kääntänyt heikon alkutalven vireen oikeille raiteille. Miljoonapotti näkyy myös tämän matsin pelijakaumassa. Reading on selvästi vahvempi nippu ja hieman yli 50 prosentin suosikki kotikentällään. Ykkönen on saanut pelikannatusta vain 42 prosenttia. Jatketaan siis alipelattujen suosikkivarmojen parissa.

6: Watford-Bristol City (56-26-18)

Viime viikko ei ollut suopea Watfordille. Joukkue hävisi ensin QPR:lle 90. minuutin maalilla 1-2, jota seurasi nihkeä 0-0-tasapeli Coventryn vieraana. Kolme edellistä matsia on väännetty voitoitta ja tehty matkalla vain yksi maali. Bristol Cityn tilanne on vielä huonompi, sillä Robins on karmeassa tappiokierteessä juuri nyt. Viikon FA Cup-peli ei helpottanut tilannetta; turpiin tuli 0-1 Sheffield Unitedin vieraana. Takana on jo neljä tappiota putkeen, ja Bristol Cityn xG-lukemat ovat olleet jo useamman kuukauden kamalaa katseltavaa. Watford on selkeä suosikki ja monta luokkaa vahvempi nippu. Bristol City on syöksyssä alaspäin sarjataulukossa, eikä tämä kierre näytä katkeavan. Kotijoukkueella on myös rasitusetu. Hieman alipelatuksi jäänyt ykkönen maistuu varmaksi tässäkin kohteessa.

7: Rotherham-QPR (39-29-32)

Viime viikot suorastaan liekeissä ollut Rotherham pelasi hyvän matsin myös viikolla Cardiffia vastaan. Valitettavasti ansaitut maalit jäivät tekemättä, joten Millers hävisi 1-2. Saldo on silti komea 4-1-2 edellisestä seitsemästä ottelusta. QPR:llä on myös kaksi komeaa voittoa putkeen. Viikko sitten kaatui Blackburn 1-0, jota edelsi 1-2-vierasvoitto Watfordista. QPR on pelannut seitsemän edellistä matsia Rotherhamin tavoin saldolla 4-1-2. Myös xG:t näyttävät erinomaisilta. Vastakkain on kaksi hyvässä vireessä olevaa alemman kastin joukkuetta. Näemme Rotherhamin ja QPR:n suht tasavahvoina, joten Millers ansaitsee kyllä pienen suosikkiaseman. Paras merkki on 34% pelattu Rotherham, mutta laitetaan tämä ympäripyöreä matsi umpeen. Siihen pitäisi olla hyvin varaa, kun kupongilta löytyy niin monta varmaideaa.

8: Birmingham-Luton (31-32-37)

Birminghamin alamäki sai jatkoa viime lauantaina 2-3-vierastappiolla Bournemouthia vastaan. Brummies taisteli hyvin, mutta hyytyi lopussa ja putosi tämän myötä kolmen heikoimman sakkiin. Talvikauden saldo on karmiva: 1 voitto 12 ottelusta (1-3-8). Luton pelasi hyvän matsin Huddersfieldia vastaan, mutta taipui 1-1-tasapeliin. Tätä edelsivät 0-1-vierastappiot kovien Blackburnin & Brentfordin kotiluolassa. Luton ei ole juuri nyt parhaassa vireessään, mutta kausi on kokonaisuutena sujunut jopa yli odotusten. Me näemme Lutonin tässä tiukassa ja vähämaalisessa matsissa suosikkina. Ohitetaan siis aavistuksen ylipelattu kotivoitto. Jos budjetissa riittää euroja, ei 1X2 ole lainkaan huono vaihtoehto.

9: Cardiff-Coventry (41-29-30)

Cardiff sai viikko sitten pitkän tappiottoman putken poikki tyylikkäästi. Walesilaiset kaatoivat heikossa hapessa olevan Bristol Cityn vieraissa 0-2. Tiistaina joukkue jatkoi tästä ja nujersi hyväkuntoisen Rotherhamin 1-2. Tässä Cardiff oli hieman onnekas ja viimeisteli erinomaisesti. Nousija Coventry ei ole nyt aivan parhaassa iskussaan. Takana on hyviä sekä huonoja matseja viime viikoilta. Edellinen kotimatsi oli hyvä esitys laatujengi Watfordia vastaan. Joukkue on alkanut pärjätä kauden edetessä yhä paremmin myös vierasotteluissa. Vakiokansa on hieman ylireagoinut Cardiffin pariin voittoon. Coventry saa matsiin lepoedun, minkä lisäksi tasoero kaksikon välillä on vain marginaalinen. Molemmat kuuluvat tasaiseen Champparin keskikastiin. Haetaan riville arvoa ohittamalla ylimerkitty ykkönen.

10: Derby-Middlesbrough (35-32-33)

Vuoden alusta tahtiaan kovasti parantanut Derby murskattiin Rotherhamin toimesta viime viikolla. Rams hävisi 0-3, mutta voitti tätä ennen kolme matsia putkeen – kaikki maalein 1-0. Derbyn alkukausi meni täysin pilalle, mutta joukkue on parantanut hurjasti Wayne Rooneyn johdolla. Middlesbrough jäi puolestaan Brentfordin jyrän alle kotona maalein 1-4. Boron tilanne on täysin päin vastainen Derbyyn verrattuna – upea alkukausi on kääntynyt alamäkeen ja playoffs-paikka karkaa. Boro on pelannut neljä matsia voitoitta ja hävinnyt kolme kotipeliä peräkkäin. Matsi on lähtökohdiltaan hyvin, hyvin vähämaalinen. Derby on marginaalinen suosikki. Vakion peliprosentit ovat hyvin kohdallaan, joten maalataan tämä kohde suosiolla umpeen. Tähän pitäisi olla varaa myös pienemmällä budjetilla.

11: Sheffield Weds-Swansea (21-30-49)

Sheffield Weds ei luovuta! Kuuden pisteen miinussaldolla kauteen lähtenyt Owls otti viikolla huipputärkeän kotivoiton Wycombesta maalein 2-0. Kyseessä oli myös kolmas voitto neljään otteluun! Sheffield on juuri ja juuri putoamisviivan yläpuolella. Swansea on niin ikään kovassa iskussa. Walesilaiset kaatoivat kärkimatsissa Norwichin maalein 2-0. Kyseessä oli jo kahdeksas peräkkäinen tappioton ottelu komealla 6-2-0-saldolla. Swansealla on kaikki saumat vielä jopa suoraan nousupaikkaan! Vierasjoukkue on sen verran laadukas, että vierasvoittoon päädytään lähes kerran kahdesta. Peliprosentit ovat tässäkin kohteessa hyvin linjassa arvioidemme kanssa. Otetaan Swansean rinnalle usein osuva tasapeli. Swansean puolustus on sarjan paras, joten Sheffieldin voitto yllättäisi kyllä.

12: Huddersfield-Wycombe (53-27-20)

Huddersfieldin voitoton putki venyi viime lauantaina jo kuuteen otteluun. Terriers haki sinänsä arvokkaan tasapelin Lutonin kotiluolasta. Hyvä alkukausi on hyytynyt talven mittaan huolestuttavasti, ja Huddersfield on pian jopa putoamisvaarassa. Wycombe on sen sijaan putoamisvaarassa jo nyt. Wanderers on hiipunut talven mittaan vaarallisella tavalla ja pitää selvästi sarjan jumbopaikkaa hallussaan. Viikolla Wycombe hävisi huipputärkeän putoamiskamppailun Sheffield Wedsin vieraana 0-2. Huddersfield saa otteluun siis tärkeän lepoedun. Kun se lasketaan tasoeron jatkoksi, päädytään noin 53 prosentin todennäköisyyteen kotivoitolle. Vakiokansa on tällä kertaa täysin samaa mieltä. Emme usko Wycomben yhtäkkiä piristyvän, joten napataan oikein pelatusta kotivoitosta varma.

13: Sunderland-Doncaster (45-28-27)

Päätöskohde on Englannin Ykkösliigaa. Kotijoukkue Sunderland hakee tänäkin vuonna nousua Championshipiin, mutta pahalta näyttää juuri nyt. Hienosti alkanut kausi suli marras-joulukuun heikkoon jaksoon. Playoffs-paikat ovat yhä haarukassa, mutta viime viikon tappio Shrewsburyn vieraana ei auta asiaa. Doncaster on 5. sijalla ja kaksi peliä vähemmän pelanneena. Rovers on ollut kovassa iskussa, mutta joukkueen voittoputki katkesi viikolla Fleetwoodin vieraana. Kyseessä on kahden laatujoukkueen kohtaaminen, jossa Sunderland on sarjatilanteesta huolimatta selkeä suosikki. Paras merkki on 41 % pelattu ykkönen, mutta varmistetaan tämä haastava kohde vähintään yhdellä vaihtomerkillä. 1_2.

Voit käyttää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Doncaster olisi pelattava, jos saat vierasvoitolle yli 3,70 kertoimen (=100/27).

Betsataan seuraavat kohteet ille: Reading @ 2,25 (51 %), Coventry @ 3,80 (30 %), Burnley @ 3,35 (33 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:1 Man City, 4:1 Norwich, 5:1 Reading

Parhaat ohipelit: 1:X2 ohi Brighton, 8:X2 ohi Birmingham, 9:X2 ohi Cardiff

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *