KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskan ohitti viikko sitten kauden puolivälin. Sarjassa riittää mielenkiintoa, sillä mestaruustaistelu käy todella kiivaana peräti kuuden joukkueen kesken. Norrköpingin ja Hammarbyn kohtaamisessa on myös isot panokset.

Vuoden 2015 mestari Norrköping on palannut tänä kesänä kultajahtiin yhden heikomman kauden jälkeen. Pienen alkukompuroinnin jälkeen joukkueen saldona on komea 6-3-1 viimeisen 10 ottelun ajalta. Ainoa tappio on hallitsevan mestarijoukkue Malmön vieraana parin viikon takaa.

”Peking” on tunnettu perinteisesti kivikovana kotijoukkueena, eikä tämä kausi ole tehnyt poikkeusta. Kotisaldo 7-0-1 on vakuuttava, ja Norrköping myös dominoi vastustajiaan lähes poikkeuksetta kotiyleisönsä edessä. Takana on neljä peräkkäistä kotivoittoa maalierolla 8-3.

Vierasjoukkue Hammarby oli alkukauden komeetta. ”Bajen” pelasi yhdeksän ensimmäistä ottelua saldolla 8-1-0, kunnes putki katkesi paikallispelissä AIK:ta vastaan. Tämän jälkeen joukkueen kone alkoi hieman yskiä, mutta Hammarby on päässyt viime viikkoina takaisin tuttuun vireeseen.

HIF on voittanut kolme peräkkäistä liigaottelua maalierolla 8-2. Vastassa on ollut toki sarjan heikoimpia joukkueita, mutta Bajen on myös dominoinut otteluita todella vakuuttavasti.

Vastakkain on siis kaksi sarjan kärkipään joukkuetta. Norrköping on kuitenkin perustasoltaan aavistuksen kovempi, ja joukkueen kotietu on Allsvenskanin suurimpia. ”Peking” hoitaa ottelun kerran kahdesta, joten in markkinatoppi kertoimella 2,30 (todennäköisyysarvio 50%) maistuu oikein hyvin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!