Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Saints-Buccaneers U49

KERROIN

1.91
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Yksi avauskierroksen mielenkiintoisimmista peleistä nähdään sunnuntaina, kun kuusi mestaruutta New Englandissa saavuttanut legenda Tom Brady tekee ensiesiintymisensä Tampa Bayn punanutuissa. Brady tahkosi Patriotsissa liki 20 vuotta, mutta päätti vielä 43-vuotiaana lähteä testaamaan miltä pelit tuntuisivat toisaalla. Nuori mies ei ole peliä johtamassa myöskään vastapuolella, kun Saintsin heittopeliä johtaa 41-vuotias Drew Brees.

Saintsin pelin painopiste on jo jonkin aikaa siirtynyt juoksupelin ja vahvan puolustuksen suuntaan heittomyllyn sijasta. Mielikuvissa monilla on silti yhä hurjia tehoja takonut heittohyökkäys, kun Saintsista puhutaan.

Unibet juhlistaa NFL-kauden alkua!
Klikkaa kuvasta 200% / 200€ talletusbonus uusille Unibetin asiakkaille!

blank

Tampan peleissä tehtiin viime kaudella hurjia pistemääriä ja vaikka valmentaja Bruce Ariansin filosofiaan kuuluukin aggressiivinen heittopeli, en usko että meininki olisi tällä kaudella samanlaista ainakaan alkukaudesta. Viime kauden pelinrakentaja Jameis Winston paiskoi pitkää heittoa niin omille kuin vieraillekin, joten tuloksena oli paljon pisteitä jompaankumpaan päähän kenttää. Brady osaa pitää pallon huomattavasti paremmin omilla, joten samanlaista tarvetta pisteiden haulle väkisin tuskin tällä kaudella on.

Muutoinkin Bradyn vahvuudet ovat vanhemmiten olleet varmoissa lyhyissä heitoissa kuin pitkissä pommeissa. Tähän kun lisätään vielä vähäinen treeni uusien joukkuekavereiden kanssa, niin varmasti selvästi viime kautta konservatiivisemmalla otteella tässä pelissä mennään.

Ottelun maistuvin pelikohde löytyy kokonaispistemäärästä, jossa tartutaan Unibetin tarjoukseen alle 49 pistettä kertoimella 1,91. Arvioni tälle vedolle on 56 %. Kerroinasetelmassa näkyy selvästi Tampan viime kauden pisteiloittelu ja se fakta, että kentällä on kaksi supertähtipelinrakentajaa. Riittävästi ei kuitenkaan ole huomioitu sitä, että uriensa tässä vaiheessa kumpikaan ei enää pysty samanlaisiin suorituksiin kuin joitakin vuosia sitten.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *