Valencia -1 (ah)

KERROIN

1.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liverpool (1X2)

Torino (1X2)

Sunnuntain huippuottelu on ehdottomasti Liverpool-Chelsea, johon löytyy myös pelattavaa! Tämän lisäksi olemme poimineet kaksi muuta kohdetta Euroopan pääsarjoista.

Serie A: Torino-Cagliari (klo 13:30)

Serie A:n ensimmäinen ottelu käynnistyy jo sunnuntaina lounasaikaan. Tarjolla on jälkiruoaksi varsin makea betsi!

Kotijoukkue Torino on sementoinut viime vuosina asemansa Serie A:n keskikastissa. Autokaupungin seura on sijoittunut kaksi edellistä kautta 9. sijalle ja pitää tällä hetkellä 8. sijaa hallussaan.

Torino on ollut jo pitkään vaikeasti voitettava, ja joukkue on hävinnyt vain kuusi ottelua tälläkin kaudella – ainoastaan Napolilla (5) ja Juvella (1) on vähemmän tappioita.

Hienosti sujunut kausi voi viedä torinolaiset jopa Euroopan kentille. Lazio, Roma, Atalanta ja Milan mahtuvat edellä vain kolmen pisteen sisään. Joukkueella on saumat jopa Mestarien liigaan!

Torino on ollut kotonaan erittäin vahva viime aikoina: seitsemän edellistä kotiottelua ovat saldolla 6-0-1 ja maalierolla 14-4.

Vierasjoukkue Cagliari kuuluu alemman keskikastin tasaisiin suorittajiin. Tällä kaudella sardinialaiset ovat pysyneet hyvin poissa putoamiskamppailusta, ja nykyinen saldo 36 pistettä riittää hyvin todennäköisesti jo säilymiseen.

Cagliari on ollut perinteisesti kivikova Sardinian saarellaan ja heikko reissuissa. Tämän kauden koti- (7-6-3) ja vierassaldo (2-3-10) kertovat samaa.

Torino on todella suuri suosikki kotonaan ja erittäin motivoitunut. Heikko vierailija Cagliari jää normaalilla esityksellä jalkoihin. Torinolaisten miinuksena on ykköskärki Belottin pelikielto, mutta tämän vastapainona myös kotijoukkueen kertoimet ovat poikkeuksellisen korkeat.

Emme usko Torinon kaatuvan Belottin pelikieltoon ja pelaamme ykköstä in todella maistuvalla 1,85 kertoimella.

Valioliiga: Liverpool-Chelsea (klo 18:30)

Sunnuntain seuratuin ottelu on ehdottomasti Anfieldilla pelattava Liverpool-Chelsea. Tästä huippukamppailusta löytyy myös pelikohde!

Kotijoukkue Liverpool kohtaa Chelsean positiivisissa tunnelmissa. Jurgen Kloppiin joukoilla on takana kuusi peräkkäistä voittoa ja peräti 15 tappiotonta ottelua kaikki kilpailut mukaan luettuna. LFC taistelee yhä kahdella rintamalla: Valioliigan ja Mestarien liigan pokaalit ovat yhä punaisten ulottuvilla.

Viikolla Liverpool kaatoi FC Porton hallitusti kotona 2-0 Mestarien liigan puolivälierissä. Toinen osa pelataan jo ensi viikolla, mutta Liverpoolin pelaajat ovat hyvin tottuneita tällaiseen extra rasitukseen.

Valioliigassa Liverpool kaatoi viikko sitten Southamptonin ja nousi vaikeasta tilanteesta lopulta 1-3 voittoon.

Vierailija Chelsealla on myös paljon pelissä. Upeasti kauden aloittanut joukkue saa puristaa tiukasti koko loppukauden selviytymistä ensi vuoden Mestarien liigaan. Takana on nyt kolme liigavoittoa putkeen helpoista vastustajista, mikä on auttanut joukkueen tilannetta.

Chelsealla on myös ylimääräistä rasitusta Eurooppa-liigan puolivälierien vuoksi. Blues pelasi torstaina Prahassa ja tarrasi 0-1 voitolla vahvasti kiinni jatkopaikkaan. Chelsea voi hyvinkin päästä Mestarien liigaan myös voittamalla Eurooppa-liigan.

Liverpool ei ole voittanut Chelseaa neljään edelliseen kohtaamiseen Valioliigassa. Nyt joukkueiden tasoero on kuitenkin suurempi kuin koskaan. Moni muistaa yhä vastaavan ottelun viiden vuoden takaa ja Steve Gerrardin liukastumisen, mikä johti Chelsean vierasvoittoon ja Liverpoolin mestaruushaaveiden sulamiseen.

Tällä kertaa Liverpool ei sorru vastaaviin virheisiin ja voittaa matsin yli kuusi kertaa kymmenestä. in 1,68 kerroin kotivoitolle kelpaa hyvin kupongille. Myös aasialainen -1.0 maalin tasoitus on hyvä valinta.

La Liga: Valencia-Levante (klo 21:45)

Sunnuntain myöhäisotteluna nähdään mielenkiintoinen Valencian paikallispeli.

Kotijoukkue Valencia on ollut usein tällä kaudella pelikohteena. Vihjasimme pitkään betsejä Valenciaa vastaan, kun joukkue kompuroi koko syyskauden. Otteiden parantuessa value on alkanut siirtyä yhä vahvemmin Valencian suuntaan.

Joukkueella on yhä paljon pelattavaa, sillä vahva loppukausi on nostanut ”Lepakot” taisteluun UCL-paikoista. Viikko sitten Valencia kärsi todella harvinaisen tappion Rayon vieraana. Kaikki kulminoitui avainpelaaja Dani Parejon 28. minuutilla missattuun rankkariin 0-0 -tilanteessa.

Valencia ehti pelata La Ligassa 12 tappiotonta ottelua ennen Rayo-tappiota. Joukkue kuittasi tämän hienosti torstaina kaatamalla Villarrealin Eurooppa-liigan puolivälierien 1. osaottelussa 1-3. Dani Parejo epäonnistui muuten taas rankkarissa, joten saa nähdä pääseekö mies yrittämään Levantea vastaan kolmannen kerran viikon sisällä.

Vierailija Levante on myös Valencia kaupungista, eli kyseessä on paikallisottelu. Joukkue kuuluu La Ligan alempaan keskikastiin, joten 15. sija kuvaa varsin hyvin sen todellista tasoa.

Levanten tilanne näyttää tällä hetkellä hieman huolestuttavalta. Joukkue ei ole voittanut seitsemään otteluun, ja edelliseltä 11 kierrokselta on saldona vain yksi kolmen pisteen suoritus.

Viikko sitten Levantella oli kauden paras sauma napata kolme pistettä, mutta joukkue hukkasi kaksi kertaa johdon kotikentällä sarjajumbo Huescaa vastaan.

Tämä ottelu tulee Valencialle kahden UEL-puolivälierän väliin. Kokenut Eurocup-joukkue on tottunut tällaiseen rasitukseen, joten Levante ei tästä suurempaa etua saa. Lisäksi Valencia jahtaa myös paikkaa neljän joukossa La Ligassa.

Valencian voitto aasialaisella -1.0 tasoituksella on Betserin ja Pinnaclen 1,83 kertoimilla kelpo betsi.

Tämän lisäksi kannattaa ehdottomasti napata mukaan aasialainen alle 3,0 maalia Pinnaclen 2,05 kertoimella. Ottelun lopputulos 1-0/2-0 on erittäin todennäköinen, ja U3,0 betsistä saa rahat takaisin tasan kolmen maalin tuloksella. Myös alle 3,5 maalia on kelpo vaihtoehto.

Levanten korkeat maalimäärät ovat nostaneet totals-linjoja aivan liikaa, mutta Valencia on tässä se joukkue, joka määrää ottelun tahdit

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!