Houston

KERROIN

1.49
0
pv
0
t
0
min
0
s

Detroit Tigers-Houston Astros (02:10)

Houston Astrosin kausi on alkanut odotetusti hyvin, ja joukkue onkin voittanut yli 60% pelaamistaan otteluista. Sekä syöttö- että lyöntipeli on toiminut ja joukkue onkin edelleen suurimpia mestarisuosikkeja. Detroitin voittoprosentti on lähellä 50% siitä huolimatta, että joukkueen tehtyjen ja annettujen juoksujen suhde on rumasti pakkasella. Vaikka joukkue on näennäisesti mukana kamppailussa pudotuspelipaikasta, ei se todennäköisesti tule olemaan lähelläkään paikkaa syyskuun peleihin.

Houstonin aloitussyöttäjä Wade Miley on hieman aliarvostettu syöttäjä. Hänen syöttöprofiilinsa saa lyöjät lyömään keskimääräistä useammin maapalloja, mikä on tilastojen valossa syöttäjälle hyvä asia. Viime kaudella (vain 16 aloitettua ottelua) Milwaukeen riveissä, hän antoi ainoastaan kolme home runia koko kaudella. Tämä kausi on alkanut kohtalaisen hyvin, vaikkakin annettuja home runeja on jo kuusi kappaletta (8 aloitettua ottelua). Hänen syöttökontrollinsa on ollut erinomainen, mikä on kompensoinut noussutta home runien määrää.

Detroitin syötön aloittaa Ryan Carpenter, jolle kyseessä on vasta toinen startti tällä kaudella ja seitsemäs uralla. Alku kaudelle (eikä MLB uralle) ei ole ollut ruusuinen ja kun vastus on mitä kovin, eivät lähtökodat ole parhaimmat. Etu on syötön osalta selkeästi Houstonilla.

Myös lyöntipelin osalta etu on selkeästi Astrosilla ja joukkue löytyykin tällä kaudella monen keskeisen lyöntitilaston osalta kärkisijoilta. Tigersin osalta tilanne on täysin päinvastainen.

Pelataan Houston ilta kertoimella 1,49 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!