Edmonton kotivoitto

KERROIN

2.34
0
pv
0
t
0
min
0
s

Edmonton on isännän roolissa kun Oilersin kotijäälle Rogers Placelle saapuu Philadelphia Flyers. Ottelu polkaistaan käyntiin Suomen aikaa noin klo 04:00.

Pitkään jatkui Edmontonin konttaus, mutta vihdoin ja viimein näyttäisi siltä että tunnelin päässä alkaa olla valon pilkahduksia havaittavissa. Ken Hitchcockin tuloa Edmontonin peräsimeen voidaan pitää joukkueen kannalta nappivalintana, sillä Edmontonin kurssin suunta on tällä hetkellä mukavassa myötätuulessa.

Edmonton pelasi viime yönä Winnipegin vieraana, ottelu kääntyi lopulta Oilersin toisen erän hienosta noususta huolimatta Winnipegin voittoon jatkoajan turvin 5-4 lukemin. Joukkueen maalia tuossa ottelussa vartioi Cam Talbot. Ennen Winnipeg-ottelua joukkue onnistui kuitenkin voittamaan neljä ottelua perätysten ja viimeisistä yhdeksästä ottelusta voittoja on Edmontonille kertynyt seitsemän.

Tulevan yön kamppailussa Philadelphiaa vastaan Edmontonin maalilla nähdään vuorostaan Mikko Koskinen. ”Kahden metrin Koskinen” onkin ollut varsin ilmiömäisessä vedossa -> kotiotteluista Koskisen tilastot ovat 6-0-0 ja torjuntaprosentti erittäin mainio 97,0. Koko liigassa kaikki pelatut pelit huomioiden Koskisen päästettyjen maalien keskiarvo on toiseksi pienin, 2.20.

Philadelphian otteet viime aikoina eivät kovinkaan vakuuttavia ole olleet, joukkueella on takanaan Calgarylle jatkoajalla kärsitty tappio numeroin 6-5 ja tätä ennen Flyers koki turpasaunan Winnipegin kanssa häviten lopulta 7-1. Flyersin maalivahdeista Michal Neuvirth on sivussa sillä mies on vaimonsa tukena lähitulevaisuudessa tapahtuvassa synnytyksessä. Myös maalivahti Brian Elliott on menossa lääkärin piikille eikä ole käytettävissä. Flyersin maalivahtikaksikkona toimii näin ollen Anthony Stolarz & Alex Lyon.

Vaikeuksia voi olla Flyersille luvassa, sillä ”Hitch” on saanut oman joukkueensa tekemiseen uutta puhtia ja Koskinen on Rogers Placella kotiyleisön edessä pelatessaan kuin elävä muuri maalinsa edessä. Luotetaan että McDavid ja kumppanit hoitelevat homman kotiin.

ilta pelivalinnaksi Edmontonin kotivoitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2.34. Panossuositus 4/5.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!