Watford-Arsenal U3.0

KERROIN

1.94
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain myöhäisillasta löytyy kaksi mielenkiintoista pelikohdettta. Italiassa puristellaan maaleja ja Englannissa toivotaan puolestaan vähämaalista lopputulosta.

Valioliiga: Watford-Arsenal (klo 22:00)

Valioliigan kierros saadaan päätökseen mielenkiintoisella ottelulla, jossa Watford kohtaa eurokiireiden keskellä olevan Arsenalin.

Kotijoukkue Watfordin kausi on ollut valtava menestys. Hornets voi olla kauden päätteeksi jopa 7. sijalla, mikä on huomattavasti ennakoitua kovempi suoritus. Watford pääsee maanantain otteluun hyvistä asetelmista, sillä takana on 4-1 voitto sarjajumbo Fulhamista kotikentällä.

Ennen Fulhamin kaatoa joukkue kohtasi vieraissa Manchester Unitedin, Manchester Cityn sekä Liverpoolin, mikä selittää kolme tappiota viiden viimeisen matsin joukossa.

Vierailija Arsenal taistelee kahdella rintamalla. Gunners pyrkii Valioliigassa neljän sakkiin (eli Mestarien liigaan), ja joukkue on mukana myös Eurooppa-liigan puolivälierissä. Arsenal nappasi torstaina komean 2-0 voiton Napolista ja matkaa torstaina Italiaan 2. osaotteluun.

Gunners on voittanut neljä viidestä viimeisestä ottelustaan, mutta kaikki ovat olleet kotiotteluita. Vieraissa Arsenalin seitsemän edellistä ottelua kaikki kilpailut ml. ovat saldolla 1-1-5, ja ainoa voitto on Huddersfieldista.

Ottelun value löytyy vedonlyönnissä maalimääristä. Arsenalin maalimäärät ovat todella laskevassa trendissä vuoden vaihteen jälkeen: vain 2/11 edellisestä ottelusta on yli kolmen maalin tuloksia ja Valioliigan neljä edellistä ottelua ovat 1-0, 2-0, 2-0 ja 1-1 -tuloksia.

Arsenal on vieraissa tällä hetkellä varsin kesy, eikä joukkue ole luonut reissupeleissä myöskään maaliodottamaan alkukauden tapaan. Watfordin viimeaikaisiin tuloksiin ei kannata reagoida liikaa; ne selittyvät vastustajilla (sarjan jumbojoukkueet sekä kolme kärkiseuraa).

Aasialainen alle 3,0 maalia in 1,94 kertoimella tarjoaa erinomaisen valuen. Arsenalin keskittymistä voi myös haitata tuleva Napoli-ottelu, joten Watfordilla on tässä hyvä sauma yllätykseen tiiviin puolustuksen kautta.

Serie A: Atalanta-Empoli (klo 21:45)

Serie A:ssa nähdään toivottavasti maalirikas ottelu.

Kotijoukkue Atalanta on sementoinut viime vuosina asemansa yhtenä Serie A:n Eurocup-kandidaateista. Sen rahkeet riittävät jo haastamaan kärkiseurat Mestarien liigan paikoista, ja Atalanta siirtyisi voitolla neljännelle sijalle ohi Milanin.

Kyseessä on ennen kaikkea todella runsasmaalinen joukkue. Atalanta peleissä on nähty huikeat 3,39 maalia per matsi, mikä on sarjan korkein lukema. Joukkue on tehnyt Juventuksen jälkeen eniten maaleja ja esim. 24 osumaa enemmän kuin seuraavana sarjataulukossa oleva Torino.

Atalanta kohtaa Empolin hyvässä vireessä. Se haki viikko sitten Interin vieraana arvokkaan tasapelin, mitä joukkue ole kärsinyt tappioita seitsemään otteluun.

Vierailija Empoli kuuluu Serie A:n putoamiskamppailuun. Kyseessä on sarjanousija, jonka kausi on ollut ennakoidun kaltainen. Sen vahvuutena on ollut hyökkäyspää, sillä Empoli on tehnyt peräti 40 osumaa ja ykköskärki Francesco Caputo on 14 byyrillään maalipörssin kuudentena.

Empolin ongelma on ollut taas umpisurkea puolustus. Vain jumbo Chievo on päästänyt enemmän maaleja, ja reissupeleissä Empoli on koko liigan huonoin saldolla 0-4-11.

Ottelun asetelma povaa todella runsasmaalista kotivoittoa. Empoli on maalimäärissä Serie A:n kakkosena, eli vastakkain ovat sarjan kaksi runsasmaalisinta joukkuetta. Ainoa selkeä miinus on Atalanta-tähti Josip Ilicin mahdollinen poissaolo, mutta kertoimissa on silti ilmaa todella reilusti.

Ennakoimme Bergamon illassa 4-1/4-2/3-1 -tyylistä lopputulosta, ja paras value löytyy yli 3,5 maalin betsistä in 2,23 kertoimella. Vaihtoehtona tälle ovat joukkueiden team totals -vedot, mutta paras value on koko ottelun maalimäärissä. Vedonlyöntimarkkina aliarvioi hieman Empolin mahdollisuuksia tehdä maali.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!