Saksa (1X2)

KERROIN

4.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Puhtaalla pelillä turnauksessa jatkavan Saksan alkuohjelma on ollut luvattoman helppo. Joukkue ei ole kohdannut vielä tähän asti yhtään lohkon kovista maista.

Saksa voitti tistain myöhäispelissä todella heppoisen Ranskan. Avauserä kului vielä kohtuullisen tasaisissa merkeissä, mutta toisesta erästä lähtien Saksa oli suorastaan ylivoimainen. Saksan päävalmentaja Söderholma kasasi kaksi suurinta nimeään samaan ketjuun ja tulosta alkoi heti tulemaan. Kahun & Draisaitl oli jatkuvasti vaarallinen.

Slovakian kisat lähtivät alkuun suorastaan sensaatiomaisen vakuuttavalla esityksellä USA:ta vastaan. Tämän jälkeen joukkue pelasin hyvän ottelun Suomea sekä Kanadaa vastaan, mutta pistetili ei karttunut. Etenkin Kanada-ottelu jätti paljon hampaankoloon, kun vaahteralehdet iskivät voittomaalin suhteellisen heppoisen jäähytuomion jälkeen vain pari sekunttia ennen päätössummeria.

Slovakian pelissä on paljon hyvää, sillä joukkue taistelee ja luo paljon maalipaikkoja. Kaikesta hyvästä huolimatta Slovakian henkinen kantti ei tunnu riittävä.

Saksan joukkue sai kaivatun ykkösmaalivahdin, kun Grubauer liittyi joukkueeseen. Valitettavasti mies näytti loukkaantuvat Ranska pelin puolivälissä ja tuskin pelaa tässä ottelussa. Kyseessä on elintärkeä ottelu isännille, mutta joukkue ei vaikuta henkisesti riittävän vahvalta.

Vaikka Slovakialla on takanaan lepoetu ja kotiyleisön tuki, kerroinasettelu on ehdottomasti liiaksi sen puolella. Haemme rohkeasti Saksan voittoa! Peleihin Saksa 1X2 Bethardin komealla 4,25 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!