Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tuore ravikuningas Evartti kelpaa varmaksi Ylivieskan toisessa kohteessa. Kahdelta takamatkalta kierrettävänä on 12 valjakkoa, mutta vastus näyttää sopivalta. Parempien varmojen puutteessa poimitaan neljännen kohteen Whogonow tolpaksi. Vaihtoehtona olisi viimeisen kohteen Josveis, joka tsemppasi eilen maililla kuolemanpaikalta toiseksi ruunaruhtinas kisan avausmatkalla. Tänään Josveis päässee keulaan ja on siittä lähellä. Josveis rohkeimmille apuvarmaksi, vihjeriviin päätöskohteeseen tulee peräti 6 merkkiä.

Avauskohde vaikuttaa kahden kaupalta, kun Zultanio ja M.T.Master Don iskevät yhteen. Pelataan varmanpäälle ja otetaan molemmat lapulle.

Kolmas lähtö on tasoitusajo tammoille. Paalun Gizelle Nyx ja Yanru yrittävät karkuun kovilta takamatkan Anni Sue:lta ja Lastsundayinmay:lta. Anni Sue on oma ykkösmerkkini. Nopea avaaja voi päästä juoksulangalta melko piankin kärjen kimppuun.

Viidenteen lähtöön haetaan kaksi yllättäjää suosikki kolmikon lisäksi. Lakan Leija pääsee juoksuradalta hyvin matkaan ja on prosenttejaan(4,8%) todennäköisempi menestyjä. Taksvenla (0,2%)voi yllättää jos saa sopivasti selkiä eteensä kirilenkillä.

Kuudennessa kohteessa kolme erottuu muista. Cameron Evo olisi kova pala muille jos pystyy pitämään keulat. Toisaalta Com Milton on voittanut vielä kovempiakin lähtöjä jopa kuolemanpaikalta. MAS Champin pohjia ei ole vielä katsottu. Hurjaa tahtia sarjoissaan noussut MAS Champ on venynyt aina tarvittaessa lisää ja lisää. Nyt aivan suomen eliittiä vastaan on hieno nähdä vieläkö rahkeet riittää.

Viimeisen kohteen ykkösmerkki on eilisen perusteella Josveis. Pertturi yllätti maalisuoralla, mutta onkin enemmän maileri ja nyt juostava 2600m sataa Josveissin laariin. Don Viking teki napakan kirin eilen, mutta nyt lähtöpaikka on yönmusta. Otetaan silti lapulle eilisillä näytöillä. Kaikkiaan 6merkkiä.

Lähtö1: 2,5

Lähtö2: 13

Lähtö3: 3,8,15,16

Lähtö4: 6

Lähtö5: 3,10,13,14,15,

Lähtö6: 1,4,6

Lähtö7: 1,4,5,6,11,12 Vihjerivin hinta: 36e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *