Pelivihje,Ravit,Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään vain yhdellä varmalla. Viidennessä kohteessa Celsius Evo hakee revanssia Porissa keulasta voittaneesta Vikens Energystä. 12-radalta Porissa vauhdin jaon armoilla ollut Celsius Evo kiri tuulispäänä neljättä rataa voittaneen Vikens Energyn kupeelle, mutta ei ohi. Nyt pienessä lähdössä Celsius Evo saa iskeä kiriin lähempää ja tulee lopussa kaikista ohi!

Avauskohde koitetaan selvittää neljällä merkillä. Marlon Dee ja BWT Danger lähtevät tosi lujaa ja todennäköisesti toinen näistä juoksee keulassa. BWT Danger oli Porissa tosi kovassa lähdössä hyvä kolmas ja on nyt niukka suosikkimme vain 14% pelattuna. Don Pedro D.K. osoitti kykynsä viime vuonna muutettuaan Ruotsista Suomeen Veijo Heiskasen siirrettyään tallinsa tänne. Suoraan tauoltakin mukaan lapulle. Orongo tekee suomen depyyttinsä, Santtu Raitala rattaillaan. Ruunasta ei ole kauheasti tietoa, mutta otetaan mukaan kupongille.

Toisessa kohteessa Hilding on pelattu jättisuosikiksi, vaikka ruuna on urallaan voittanut 40 startista vain 3. Liki 70% on aivan liikaa ja tähän suosittelen runsasta rastitusta. Vihjeriviin mukaan pääsee Passin Liinu, joka otti hallitun keulavoiton viime keskiviikkona Vermossa. Yllättäjänä vielä mukaan Ekosalama 5%, joka on melko epävarma, mutta jolla on jo yksi voitto alla tältä kaudelta.

Kolamnnen kohteen suosikki Jacques Hyneman on sen verran epävarma, että otetaan pari varmistusta. Dark Defender on tasaisen varma suorittaja joka sijoittuu usein hyvin ja osaa myös voittaa. Earl Grey on kohonnut hyvään kuntoon, mutta lähtöpaikka on haastava. Toisaalta pienessä lähdössä juoksu ei mene niin herkästi pieleen 8-radaltakaan.

Neljänteen lähtöön laitetaan 6 merkkiä. Hetviina palaa tauolta ja jyrää luokallaan korkealle, vaikka ei tulisikaan ihan valmiina radalle. Hulluduunari on kovassa kunnossa ja voitti viimeksi Vermossa. Lissun Assin nopeus riittää näissä lähdöissä ketä vastaan tahansa, mutta vastus kovenee edellisistä. Hyvännäköinen lähtee samalta paalulta kuin Lissun Assi ja omaa kovan rutiinin. Tutun Impi (3%) ja Naputus (6%) ovat takamatkalta aivan unohdettuja ja kannattaa ottaa ajoissa peleihin. Molemmat jyräävät aina rehdisti maaliin saakka.

Rahajamatch erottuu päätöskohteessa hiukan muista ja viimekertainen laukka taisi olla vain työtapaturma. Otetaan varmistukseksi kuitenkin La Donna Perfetta, joka kirii kyllä korkealle, mikäli pysyy ravilla koko matkan.

Lähtö1: 2,4,6,7

Lähtö2: 3,7,8

Lähtö3: 4,7,8

Lähtö4: 3,5,8,10,11,13

Lähtö5: 8

Lähtö6: 5,7 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *