Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mikkelin lauantaihin lähdetään kolmella varmalla. Avauskohteen Vilkkeen Velmu kelpaa varmaksi, kun muistetaan kuinka se kesti Härmässä keulasta kovan avauksen jälkeen. Jokimaalla tehtävä oli johtavan rinnalta mahdoton, kun Aatsi paineli keulasta uuden suomenennätyksen. Nyt Vilkkeen Velmu todennäköisesti pääsee keulaan, kun ainakaan Myrskyrillä ei haluta ajaa keulasta, mikäli Vilkkeen Velmu jyskyttäisi rinnalla. 50% on melko oikein pelattu, kun Vilkkeen Velmu voittaa tämän lähdön kerran kahdesta. Toinen varma on kolmannen kohteen Magical Princess. Pekka Korven huipputamma arvottiin takariviin, mutta luokallaan sen pitäisi taistella voitosta juoksulla kuin juoksulla. Mikäli varmistella haluaa, saa Her Royal Highness namureissun kärjen tuntumassa ja kunto on rautaa. Kolmanneksi varmaksi valikoitui Ithinkiama Genius keulapsyykillä. Todennäköisesti se saa valjakon mitan eroa sisäpuolelta starttaaviin ja keulasta se olisi Mikkelin nopealla radalla ja mailin matkalla todella paha lyötävä. Toisaalta lähtö olisi kahdella käytännössä ummessa, jos kaveriksi haluaa rastata huippukuntoisen Credit To Love:n.

Toiseen kohteeseen revitetään paljon merkkejä. All Star Mint on kanuunakunnossa ja pelattu niukaksi suosikiksi. Se voi päästä hyvin läpi takarivistäkin, kun oletetaan että Heros Du Mondella(3%) ladataan lähtöön keulapaikka mielessä. Hertus ei tasaisena avaajana hyödy 1-radasta, mutta mikäli Juha Utala luovii sen pois sisäradalta, jyrää se voimillaan korkealle. Kiikku’s Trooper oli Lappeessa hyvä toinen Robertino US:n voittamassa lähdössä. Otetaan molemmat lapulle. Listas Minttu(7%) menee matkan, eikä voimat lopu ensimmäisten joukossa. Mukaan vielä kärkipäästä juoksupaikan saava Mr Midnight (2%).

Neljänteen kohteeseen pelataan 6 merkkiä. Luvassa on tulinen maili, kun eturivi on täynnä kovia avaajia. M.S. Triple J. (9%) ja sen takaan hyvin läpi pääsevä Estelle Brodda(0%) ovat ideamerkkejä tähän lähtöön. Jason’s Camden ja Tapiro Jet lienevät alussa nopeimmat, ja toinen näistä on keulassa. American Hero on hevosena lähdön parhaimmistoa, mutta on vähän muiden armoilla, kun sisäpuolella on ainakin neljä kovaa avaajaa.

Viidennessä lähdössä Hipsun Poju ja Lumettaja arvottiin ulkoradoille, mikä tekee lähdöstä erittäin vaikeasti veikattavan. Otetaan lapulle mukaan hyvältä paikalta Syneri, joka oli Vermossa keulasta hyvä, vaikka Lumettaja tulikin lopussa ohi. Suvelan Rinssi oli Kaustisella pieni pettymys, vaikka ei huonoille hävinnytkään. Mukaan vielä nopea Callex (1%), jolta kauden avaus voitto vielä puuttuu.

Ei olisi väärin pelata päätöskohteeseen Parvelan Retua varmaksi, mutta vihjeriviin otetaan varmistuksia. Jos Retu ravaa koko matkan, se hyvästelee muut lopussa, mutta eturivistä se ei ole tahtonut ravilla pysyä. Hyviltä paikoilta mukaan H.V. Tuuri, jonka kyvyt tiedetään, Välkyn Tuisku, joka on nopea ja elämänsä kunnossa, sekä tuore Suomenennätys hevonen Aatsi, johon harmittaisi pudota, kun uusi Suomenennätys on kahden viikon takaa. Mukaan vielä Ravikuningas Evartti.

Lähtö1: 4

Lähtö2: 1,3,4,6,7,10,11

Lähtö3: 10

Lähtö4: 2,3,4,5,6,9

Lähtö5: 1,7,8,10,11

Lähtö6: 4

Lähtö7: 1,3,4,7,8 Vihjerivin hinta: 52,50e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *