KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona kolme ottelua. Löysimme maistuvan peli-idean HPK:n ja KalPa:n kohtaamisesta!

Kerho ja KalPa iskevät yhteen Hämeenlinnassa toistamiseen lyhyen ajan sisään. Edellinen matsi pelattiin 6. lokakuuta, jolloin HPK kaatoi Turusen johdolla KalPan maalein 5-1. Kerhon loukkaantumistilanne on hyvä, ja joukkue on pelillisesti yksi sarjan parhaita tällä hetkellä – jos paremmuutta mitataan annetut/luodut maalipaikat -tilastoilla.

Lauantaina HPK voitti vakuuttavan esityksen jälkeen Lahden Pelicansin. Ottelu oli täysin Kerhon hallussa, ja Pelicans jätettiin ottelussa todella vähille maalipaikoille. Ainoastaan Skarekin huippuotteet pitivät lukemat tiukkoina.

KalPa on kärsinyt koko kauden pahoista loukkaantumisista, ja joukkueen lasarettiosasto on yhä harmittavan pitkä. Joukkueen pelivire ei ole myöskään paras mahdollinen, sillä takana on kaksi kotitappiota viikon sisään. Viime keskiviikkona KalPa hävisi kotonaan ansaitusti SaiPalle, ja joukkue sai olla tyytyväinen yhteenkin pisteeseen kyseisessä ottelussa. Lauantain HIFK-ottelu oli tasainen, mutta maalinteon tehokkuudessa oli suuri ero helsinkiläisten hyväksi.

Tilanne ei näytä hyvältä myöskään tolppien välissä. Godla/Hovinen -kaksikko ei ole lunastanut odotuksia, ja harjoituskaudellakin pahasti kompuroinut Hovinen on selkeästi ongelmissa liikkumisensa kanssa. Godlakin on näyttänyt viime otteluissaan korkeintaan keskinkertaiselta.

Kerhon vire ja itseluottamus on korkealla tasolla, kotonaan se on erittäin vaikeasti voitettava joukkue tällä hetkellä. in kerroin 2,00 kelpaa kotijoukkueelle erittäin hyvin (panossuositus 7/10).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!