St. Louis ml

KERROIN

1.61
0
pv
0
t
0
min
0
s

Torstaiyön kierroksesta löytyy pari maistuvaa kohdetta, joista toista voi hyvällä omatunnolla väittää jopa todella maistuvaksi.

Vegas-Ottawa

Ensimmäisenä on vuorossa todennäköisesti sarjan kovimman kotiedun omaava Vegas Golden Knights, joka kohtaa sarjan etukäteen huonoimman joukkueen Ottawa Senatorsin.

Vegas on helposti sarjan Top 4 joukkue ja hävittyään edellisen kotipelinsä sama virhe ei tule toistumaan. Vastustaja Ottawa on hävinnyt viidestä edellisestä peliä neljä ja ainoa voitto tuli kotona todella asennevammaista Tampaa vastaan.

Mainittakoon, että Tampa closasi 1.60 vieraissa, joten -0.5 Vegasille tuntuu erittäin pätevältä diililtä kotona. Kertoimet tulevat takuuvarmasti laskemaan, joten nopeat syövät hitaat. Lapulle siis Vegas in 1.61 -kertoimella.

St. Louis-Vancouver

St. Lous tekee paluun kotiluolaansa kirvelevän vierasrundin jälkeen, kun vastaan asettu Vancouver Canucks. Kolmen ottelun vieraskiertuetta olisi voinut pitää hyvinkin kohtuullisena ellei St. Louis olisi sulanut viimeisessä ottelussa Islandersin vieraissa 0-2 johtoasemassa kaiken lisäksi viimeisessä erässä. Pisteenä i:n päälle St. Louis koki karvaan jatkoaikatappion.

Vancouver on selkeästi muutamaa pykälää huonompi joukkue ja vaikka joukkue on viime aikoina ollut iskussa, niin maalivahtipuolella joukkue joutuu antamaan tuntuvaa tasoitusta, sillä selkeä ykkösveska Jacob Markström on poissa perhesyiden takia.

Perusteluja lukiessa saattaa aluksi tuntua oudolta, että ollaan St. Louisin kyydissä, mutta kärkijengeillä tulee havemmin ohipelejä sulamisten jälkeen ja kotiluolassa motivaatiosta ei ole varmasti puutetta.

Mainittakoon myös hauska detalji siitä, että joukkue vieraili äskettäin valkoisessa talossa, joten presidentti Trumpin erinomaisuus on takuuvarmasti tarttunut Bluesiin! 😉 Ei kahta sanaa siitä, etteikö kertoimet tulisi laskemaan tässäkin pelikohteessa, eli kannattaa ottaa nopeasti veto talteen.

Peleille maistuu St Louis ml kertoimella 1.61 ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *