Napoli-Torino U2.5

KERROIN

2.06
0
pv
0
t
0
min
0
s

Poimimme tuttuun tapaan sunnuntailta kolme kohdetta Euroopan futissarjoista. Tällä kertaa mukana on yksi under-betsi, yksi over-betsi ja harvinainen veto Valencian puolesta!

Lille-Montpellier (klo 16:00)

Kotijoukkue Lille on yhä Ranskan liigan kakkospaikalla. Joukkue on käynyt läpi hurjan muodonmuutoksen tällä kaudella, sillä vuosi sitten LOSC Lille kamppaili putoamista vastaan yhtenä Euroopan suursarjojen pahimpana floppina.

Tämä sesonki on edennyt aivan eri tahtiin alusta lähtien. Lille on myös tällä hetkellä mahtavassa vireessä, sillä joukkue on voittanut viisi matsia putkeen Ligue 1:ssä. Lillen maaliero on ylivoimaisesti paras PSG:n jälkeen ja joukkue on tehnyt myös toiseksi eniten liigamaaleja.

Lillen maalimäärät ovat olleet myös viime aikoina koholla. Kahdeksan ottelua putkeen on päättynyt vähintään kahteen maaliin, ja näistä peräti kuusi on yli 2,5 maalin tuloksia.

Vierasjoukkue Montpellier on myös yksi kauden positiivisista yllättäjistä. Keskikastin ryhmänä tunnettu ”Monti” on hävinnyt vasta neljä matsia ja taistelee jopa paikasta Euroopan kentille.

Montpellier on profiililtaan selvästi Lilleä vähämaalisempi joukkue, mistä kertoo myös runsas tasapelien määrä. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään ”under-kone”, sillä vähintään kahden maalin tulos on erittäin todennäköinen: 7/8 ja 14/17 edellisestä liigapelistä on vähintään kahden maalin lopputuloksia.

Vedonlyöntimarkkina arvioi tässä kohteessa molemmat joukkueet pykälän liian vähämaalisiksi. Kuten edellä tuli todettua, alle kahden maalin tulos on Lillen ja Montpellierin matseissa hyvin harvinaista.

Peleihin kelpaakin mainiosti in tarjoama 1,75 kerroin aasialaiselle yli 2,0 maalille. Saat siis panoksesi takaisin, jos ottelussa tehdään tasan 2 maalia ja häviät vetosi vain 0-1, 1-0 ja 0-0 tuloksina.

Valencia-Espanyol (klo 17:15)

Valencia oli yksi alkusyksyn suurimmista katastrofeista La Ligassa, ja mekin vihjasimme usein undereita tai Valenciaa vastaan kauden alkupuoliskolla. Nykyään ”Lepakot” pelaavat omalla tasollaan, mistä on osoituksena kovia tuloksia sekä nousua sarjataulukossa

Valencia kävi viikolla hakemassa tyylipuhtaan 0-2 vierasvoiton Celticistä UEL.ssa. Edellisessä La Ligan vierasmatsissa joukkue nappasi jopa 2-2 -vierastasurin Barcelonan Camp Noulta johdettuaan ottelua ensin maalein 0-2. Samaan aikaan Valencia on etenemässä myös vahvasti Espanjan cupin finaaliin.

Espanyol on edellä mainitun Barcelonan kaupungin kakkosjoukkue. Sen kausi on edennyt kuin pelikuvana Valenciaan nähden. Espanyol pelasi loistavan alkusyksyn, jonka jälkeen joukkue on romahtanut totaaliesti.

Viikko sitten Espanyol kaatoi heikon Rayon 90. minuutin maalilla kotona 2-1. Tämä oli vasta toinen voitto 12 liigapelissä, joiden saldo on murhaavan heikko 2-1-9. Vieraissa Espanyol on pelannut edelliset seitsemän liigamatsia saldolla 0-2-5 ja maalierolla 6-16.

Valencia saa viikkopelistä pientä extrarasitusta, mutta tämä ei pitäisi olla kokeneelle eurocup-jengille mikään ongelma. Tasoeroa kaksikon välillä on reippaasti, ja n & in 1,76 kerroin kotivoitolle riittää hyvin peliin.

Napoli-Torino (klo 21:45)

Serie A:n sunnuntaikierros päättyy mielenkiintoiseen otteluun Napoli-Torino.

Kotijoukkue Napoli on totuttu näkemään viime kausina Juventuksen ykköshaastajana. Tälläkin kaudella Napoli erottuu selvästi muusta massasta, mutta Juventuksen tahdissa konkarivalmentaja Carlo Ancelottin ryhmä ei pysy.

Monilla on mielikuva Napolista iloisesti hyökkäävänä ja runsasmaalisena joukkueena, mutta totuus on aivan muuta. Ancelottin ryhmä on maalimääriltään vain sarjan keskikastia, ja yksi iso syy on joukkueen kova puolustus. Napoli ei ole päästänyt maaliakaan kolmeen sarjaotteluun, vaikka vastassa ovat olleet Fiorentina, Sampdoria ja Milan.

Vierasjoukkue Torino on vielä pari pykälää ”underimpi” joukkue ja kuuluu koko Serie A:n vähämaalisimpiin. Joukkueella on Napolin tavoin kolme nollapeliä peräkkäin, mikä on komea saavutus.

Torinon maalimäärät ovat lähteneet rajuun laskuun talven mittaan. Tästä osoituksena peräti 7/9 edellisestä sarjapelistä on päättynyt alle 2,5 maalin tulokseen.

Vastakkain on siis yksi sarjan parhaista puolustuksista sekä yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista, ja molemmilla on takana kolme nollapeliä.

Tämän lisäksi Napolin tehomies Dries Mertens on todennäköisesti sivussa. Belgialaistähti on ollut pelaamissaan otteluissa mukana peräti 43 prosentissa Napolin liigamaaleista tällä kaudella.

Alle 2,5 maalin betsille on tarjolla 2,06 kerrointa illa ja illa , joten tämä betsi poimitaan maistuvana sisään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!