KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan maanantaina täysi kuuden ottelun kierros. Kotimaan pääsarjassa lähestytään ratkaisuhetkiä, ja Turussa pelataan myös kauden viimeinen paikallisottelu.

”Kotijoukkue” TPS on ollut kauden alkumetreistä lähtien putoamisviivan väärällä puolella. Joukkue on tuskaillut vuoron perään maalinteko-ongelmien sekä vuotavan puolustuksen kanssa. Vain kolme joukkuetta on tehnyt vähemmän maaleja ja kaksi joukkuetta päästänyt enemmän.

Turkulaiset ovat karsijan paikalla, mutta toivo elää yhä säilymisen suhteen. TPS on ottanut loppukesän aikana neljä kotivoittoa viiteen otteluun, jotka ovat nostaneet seuran jo sijalla 10. olevan IFK Mariehamnin peesiin. Vieraissa peli tökkii edelleen tuntuvasti, josta oli osoituksena 1-0 tappio tärkeässä SJK-matsissa torstaina.

”Vierasjoukkue” Inter on kerännyt 32 pistettä, joka riittää kaiken järjen mukaan säilymiseen. Voitto paikallispelissä sinetöisi joukkueen sarjapaikan.

Interin kausi on ollut naapuriseura TPS:n tavoin hieman sekava. Heikon alkukauden jälkeen päävalmentaja Piccareta vaihtoi maisemaa, ja pelaajia ovat johtaneet John Allen sekä Kari Virtanen. Kaksikko sai Interin puolustuksen kuntoon ja joukkueen hurjaan neljän ottelun voittoputkeen heinäkuussa.

Viime aikoina Inter on jälleen hyytynyt, eikä tulosta tahdo syntyä etenkään hyökkäyspäässä. Torstaina joukkue nyhjäsi Vepsun kanssa 1-1 -kotitasapelin.

Turun derbyn asetelma on selvä: TPS tarvitsee pisteitä, ja Interille riittää periaatteessa tasapelikin. Inter on perustasoltaan selvästi vahvempi joukkue, ja ottelusta puuttuu kotietu käytännössä kokonaan.

Asetelma on noin 40-60 Interin hyväksi, mutta vedonlyöntimarkkina on asettanut TPS:n jopa pieneksi suosikiksi. Poimitaan ilta Inter DNB (aasialainen +0 tasoitus) peräti 2,05 kertoimella lapulle!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!