Palermo -1,5 hcp

KERROIN

2.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Hoffenheim-Bayern Munchen (klo 21:30)

Saksan Bundesliiga palaa talvitauolta mielenkiintoisella ottelulla.

Kotijoukkue Hoffenheimilla on takana erikoinen syksy. Alkukausi meni pahasti penkin alle, johon osasyynä oli varmasti seurahistorian ensimmäinen UCL-seikkailu. Talven edetessä Julian Nagelsmann sai joukkueensa parempaan iskuun, mistä osoituksena on 10 tappiotonta liigaottelua putkeen.

Edellä mainittu sarja on hämmästyttävä siksi, että kuusi edellistä Hoffen ottelua ovat päättyneet kaikki tasan. Joukkue on ollut hyvin epäonninen etenkin kotonaan ja ansainnut useita voittoja.

Bayern Munchen aloitti myös syyskauden todella heikosti. FCB kompuroi pitkään kaukana kärkipaikoilta, ja kokemattoman päävalmentajan Niko Kovacin päätä huudettiin vadille. Talven edetessä hallitseva mestari on päässyt takaisin jaloilleen ja voittanut viisi peliä putkeen.

Bayern oli ennen joulutaukoa vakuuttava, mutta nyt edessä on vaikea ottelu. Hoffenheim pisti mestarin tiukoille jo kauden aiemmassa kohtaamisessa avauskierroksella. Vedonlyöntimarkkina on aivan liikaa kallellaan vierasjoukkueen suuntaan, joten betsit lähtevät Hoffen suuntaan herkullisilla kertoimilla.

Hyviä valintoja ovat aasialainen tasoitus +1 kertoimella 2,03 tai Tuplausmahdollisuus (1X) kertoimella 2,55. Voit yhdistää nämä tuplaan jonkun osuvan kohteen kanssa saadaksesi > 3,00 -kertoimisen kupongin.

Norwich-Birmingham (klo 21:45)

Suomalaisten suosikkijoukkue Norwich on esillä perjantain Championship-ottelussa. Tosin, tällä hetkellä Kanarialintujen lento ei ole erityisen kaunista katseltavaa.

Championshipiä syyskaudella dominoinut Norwich on ajautunut kauden heikoimpaan jaksoon. Joukkue ei ole voittanut viiteen otteluun, ja mukaan mahtuu myös 0-1 kotitappio League 1 -joukkue Portsmouthille FA Cupissa.

Norwichin xG-luvut ovat olleet joulukuun alusta alkaen selkeästi heikompia parhaimpiin kierroksiin verrattuna. Täytyy myös muistaa, että joukkue on tehnyt (kiitos Teemu Pukin) lukuisia 90+ minuutin maaleja, joiden ansiosta pistepotti on ansaittua suurempi.

Birmingham on ollut yksi sarjan selkeitä alisuorittajia jo monta vuotaa. Tällä kaudella palaset ovat vihdoin loksahtaneet kohdalleen, ja Brummies taistelee playoffs-paikasta. Viikko sitten tuli epäonninen tappio tasaisessa matsissa Boron isäntänä, mutta kyseessä oli ensimmäinen selkäsauna kuuteen liigamatsiin.

Joukkueet ovat tällä hetkellä lähes tasoissa Championshipin rankingissa. Birmingham on laadukas nippu, joka on todella vaikea voitettava. Norwichilta puuttuvat myös avauksen keskikenttä Stiepermann ja tärkeä toppari Hanley.

Ottelussa on tarjolla kaksi value-betsiä: over sekä Birmingham. Ottelun maaliodotus on erittäin korkealla, sillä molemmat joukkueet ovat tehneet ja päästäneet reilusti maaleja edeltävät 10-15 kierrosta. Peräti 8/12 Norwichin edellisestä ottelusta on yli 3,5 maalin tuloksia.

Triplaus-kisaan kelpaa hyvin yli 3,5 maalin tulos herkullisella 3,35-kertoimella. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi myös lukemiin 2-2. Lisäksi tuplausmahdollisuus X2 (eli Birmingham +0,5) on kertoimella 1,93 kelpo betsi.

Palermo-Salernitara (klo 22:00)

Italian Serie A ja Serie B palaavat tänä viikonloppuna noin kolmen viikon mittaiselta talvitauolta. Välissä on tahkottu Coppa Italian otteluita.

Serie B jatkuu mielenkiintoisella matsilla, jossa liigakärki Palermo saa vieraakseen Salernitaran. Pinkistä paidastaan tunnettu Palermo hakee tosissaan paluuta Serie A -tasolle, ja kampanja sujuukin väkevästi. Saldona on ainoastaan yksi tappio, joka tuli vieraissa sarjan kakkosena olevaa Bresciaa vastaan syyskuun lopulla.

Palermo on tunnettu aina kovasta kotiedustaan Sisilian saarella. Tämä kausi ei ole poikkeus, sillä joukkue on yhä tappioitta kotonaan maalierolla 17-6. Ennen joulutaukoa Palermo kaatoi Cittadellan vieraissa 1-0 ja Ascolin kotona 3-0.

Vierasjoukkue Salernitara on Serie B:n keskikastin joukkueita. Seura on sesongin puolivälissä täsmälleen samoilla sijoilla, johon viime kausikin päättyi.

Salernitara on ollut tällä kaudella poikkeuksellisen kotiriippuvainen joukkue. Se on kerännyt peräti 83% pisteistä ja 71% maaleista kotikentällä. Vieraissa ei ole vielä yhtään voittoa, eikä tämä saldo näytä muuttuvan myöskään Sisilian vierailulla.

Salernitara lähti talvitauolla umpisurkeassa vireessä häviten peräti viisi kuudesta ottelustaan. Sarjakärki Palermolla ei pitäisi olla suurempia ongelmia Salernitaran kaatamisessa. Voit yhdistää Salernitaran voiton 1,56-kertoimella esim. Hoffenheimin tai Birminghamin kanssa saadaksesi rivin Triplaus-kisaan. Peleihin kelpaa myös hyvin Palermo -1,5 tasoituksella 2,60 kertoimella.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!