Sarpsborg-Ranheim U2.5

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Djurgåden (1X2)

Malmö-Kalmar U2.5

Sunnuntaina ei valitettavasti pelata Veikkausliigan tai Ykkösen otteluita, joten peli-ideat kaivetaan tällä kertaa naapurimaista.

Allsvenskan: Malmö-Kalmar (klo 16:00)

Sarjajohtaja Malmö avaa Allsvenskanin sunnuntain kierroksen kotiottelulla Kalmaria vastaan. Ennakoimme maalien olevan kortilla.

Malmö on dominoinut Ruotsin pääsarjaa vuodesta 2016 lähtien. Viime vuonna joukkue epäonnistui täysin avauskierroksilla, minkä takia puoli kautta kestänyt voittoputki ei enää riittänyt mestaruuteen.

Tänä keväänä Malmö on jälleen suurin mestarisuosikki ja johtaa myös sarjaa yhdeksän kierroksen jälkeen vain yhdellä tappiolla. Viikolla se pelasi 0-0 -vierastasapelin vahvasti kauden aloittaneen Göteborgin kanssa. Kotona Malmö on ollut odotetun vahva saldolla 3-1-0.

Vierasjoukkue Kalmar kuuluu puolestaan sarjan alempaan keskikastiin. Se oli jo viime vuonna erittäin vähämaalinen joukkue ja todella tuottoisa under-betseissä koko sesongin ajan. Kalmar teki 3. vähiten maaleja, mutta riittävän vahva puolustus toi sille paljon pisteitä.

Tämä kevät ei ole muuttanut trendiä lainkaan. Joukkue on sarjan vähämaalisin heti Häckenin jälkeen – Kalmarin peleissä on nähty vain 2,11 byyriä per matsi. Peräti 7/9 otteluista on päättynyt alle 2,5 maaliin.

Tämän peli-idean takana on täysin Kalmar, jonka jääminen nollille on Malmön vieraana erittäin todennäköistä. Ottelu tuskin repeää rumiin lukemiin, jos Kalmar saa pidettyä Malmön poissa maalinteosta ensimmäisen puoli tuntia.

Kalmarin under-betsien lyöminen on ollut jo toista kautta todella tuottoisaa. Hyödynnetään tilaisuus taas kerran. maksaa alle 2,5 maalin vedosta 2,00 kertoimen. Voit myös betsata vierasjoukkueen team totalseja (= Kalmar ei tee maalia).

Allsvenskan: Djurgården-Elfsborg (klo 18:30)

Sunnuntain mielenkiintoisin ottelu pelataan Tukholmassa, jossa ”Eläintarha” saa vieraakseen hyvin aloittaneen Elfsborgin.

Djurgården kuuluu nykyisin Ruotsin pääsarjan Eurocup-kandidaatteihin. Se ei uhkaa pelivoimaltaan AIK.n ja Malmön tasoa, mutta taistelee jämäsijoista varmasti tälläkin kaudella. Kevät on alkanut varsin hyvin, sillä DIF on seitsemän joukkueen nipussa, joka on kolmen pisteen sisällä sarjakärki Malmöstä.

Djurgården pääsee otteluun hyvistä asetelmista. Se otti rutiinivoiton Falkenbergistä 0-3 edellisellä kierroksella. Tätä ennen DIF hävisi Tukholman paikallispelin mestari AIK:lle maalein 0-2.

Joukkueen ohjelma on ollut tähän asti haastava, sillä vastaan on asettunut Malmöä lukuun ottamatta koko kärkiviisikko.

Vierailija Elfsborg on rämpinyt pari viime kautta sarjan alemmassa kastissa. ”Ellos” on alisuorittanut rajusti materiaaliinsa nähden, mutta nyt tunnelin päässä näkyy vihdoin valoa.

Boråsin ylpeys on tasapisteissä Djurgårdenin kanssa ja osa Allsvenskanin kärkinippua. Elfsborgilla on myös takanaan voitto; 1-0 heikosta Eskilstunasta kotona. Kauden menestys perustuukin vahvasti kotiotteluihin. Vieraissa Elfsobrg on hävinnyt jo selkeästi 3-0 Göteborgille ja 4-1 Malmölle.

Djurgården on mielestämme yhä luokkaa parempi joukkue Elfsborgiin verrattuna, joka ei juuri sarjan laatujoukkueille pärjää reissupeleissä. Betsimarkkina on ollut pari vuotta turhan Elfsborg-myönteinen, ja sitä se on myös tänään.

in 2,00 kerroin Djurgårdenille maistuu oikein hyvin!

Eliteserien: Sarpsborg-Ranheim (klo 19:00)

Norjan pääsarjassa on kiireinen viikko, sillä kaikki joukkueet pelasivat myös torstaina ennen itsenäisyyspäivää. Tämä vaikuttaa oletuksena maalimääriin hieman laskevasti.

Kotijoukkue Sarpsborgin huono kausi sai jatkoa torstai-iltana Bergenissä. S08 taipui 2-1 tappioon, mikä oli jo kolmas peräkkäinen selkäsauna. Sarpsborg aloitti kauden ilman tappiota saldolla 1-4-0, mutta nyt on tullut lunta tupaan.

Viime syksy oli jo paha pettymys, ja nyt europaikoille ennakoitu ryhmä jatkaa näköjään kompurointia. Suurin ongelma on hyökkäyspäässä, josta ei löydy tehoja. S08 on pelannut kaikki kauden ottelut alle 2,5 maalin tuloksiin pl. torstain Brann-matsi.

Ranheim nousi viime kaudella ensimmäistä kertaa Norjan pääsarjatasolle. Joukkue oli suorastaan huikea alkukaudella, mutta romahti nousijoille tyypilliseen tapaan syksyn mittaan. Tällä kaudella Ranheim on pelannut enemmän materiaalinsa mukaisesti.

Joukkueen saldona on kaksi peräkkäistä tappiota: torstaina Odd:n vieraana 1-0 ja sitä ennen Vålerengan isäntänä 1-5. Ranheimin ongelma on ollut kotijoukkueen tavoin maalinteko. Se luo etenkin vieraskentällä todella vähän maaliodotusta. Neljässä reissupelissä on syntynyt vain kaksi maalia.

Maalit ovat ennakkoon kortilla Sarpsborgin ja Ranheimin kohtaamisessa. Etenkin kotijoukkue tarvitsee nyt voittoa ja pystyy pitämään todennäköisesti köykäisen Ranheim-hyökkäyksen poissa maalipaikoilta.

Alle 2,5 maalin tulokselle tarjottu in 2,00 kerroin kattaa hienosti riskin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!