Bournemouth

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain vetokohteet poimitaan kotimaisesta Veikkausliigasta sekä Englannin Championshipin mielenkiintoisesta ottelusta.

Veikkausliiga: FC Lahti-IFK Mariehamn (klo 18:30)

Kotijoukkue FC Lahti tulee perjantain otteluun ruma tappio niskassaan. Lahtelaiset hävisivät Turussa Interille maalein 0-3, eikä tappiosta ollut paljon seliteltävää. FCL ei ole ollut muutenkaan erityisen hyvässä iskussa viime aikoina.

Lahtelaiset ovat voittaneet edellisestä kahdeksasta liigaottelusta vain yhden. Tämä tuli kaksi kierrosta sitten, hieman yllättäen kovakuntoisen SJK:n vieraana maalein 0-1. Sitä edeltävää voittoa täytyy hakea lähes kahden kuukauden takaa.

Vierailija IFK Maarianhaminan tilanne ei ole kuntopuntarin osalta merkittävästi parempi. Saarelaiset matkustavat Lahteen kahden kotitappion jälkeen, jotka tulivat KuPSia sekä Ilvestä vastaan. IFKM hävisi molemmat ottelut maalein 0-2.

Maarianhamina ei ole voittanut Veikkausliigassa nyt kuuteen otteluun. Edellinen täysi pistepotti tuli kuusi viikkoa sitten RoPSin kustannuksella. Ottelu onkin erittäin tärkeä molemmille joukkueille, jos ne mielivät vielä päästä kuuden sakkiin ja ylempään jatkosarjaan.

Sekä FC Lahti että IFK Mariehamn ovat olleet tällä kaudella erittäin runsasmaalisia. Lahti on pelannut 8/10 edellisestä ottelusta yli 2,5 maalin, ja toinen näistä ”undereistakin” olisi pitänyt päättyä useampaan maaliin.

IFKM on pelannut 6/10 edellistä peliä overiksi ja vieraiden otteluissa on nähty huikeat 3,29 maalia per ottelu. Maarianhaminan kahdeksassa vierasmatsissa on nähty 34 osumaa eli peräti 4,25 per ottelu.

Pelivalinta on siis selvä. Betsataan aasialainen yli 3,0 maalia Bethardin 2,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %. Voit myös lyödä osuvamman yli 2,5 maalia in 1,70 kertoimella.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Championship: Coventry-Bournemouth (klo 21:45)

Kotijoukkue Coventry on yksi tämän kauden sarjanousijoista. ”Sky Blues” on tuttu nimi brittifutiksen ystäville 2000-luvun alusta jopa Valioliigasta. Joukkueen romahdettua Ykkösliigaan se joutui kulkemaan pitkän ja kivisen tien, ennen kuin Championshipin ovet jälleen avautuivat.

Coventry aloitti kauden tasaisella matsilla Bristol Cityn vieraana, jonka se kuitenkin hävisi 1-2. Pistetili saatiin auki 2. kierroksella QPR:n isäntänä maalein 3-2. Viikko sitten Coventry tasasi pisteet (0-0) Barnsleyn vieraana.

Bournemouth on puolestaan yksi Valioliigasta pudonneista joukkueista. Cherries pelasi yllättävän monta vuotta Valioliigassa yllättävän korkealla tasolla, mutta viime kausi meni pahasti metsään. Lopulta seura putosi Championshipiin täysin ansaitusti.

Cherries on menettänyt joitakin avainmiehiään, mutta materiaali on silti erittäin kova tälle tasolle. Me rankkaamme Bournemouthin pelivoimaltaan aivan sarjan kärkisijoille.

Kausi alkoi lupaavasti 3-2 -kotivoitolla Blackburnista. Toisella kierroksella Bournemouth jäi 1-1 -tasuriin Boron vieraana ollen vaikeuksissa. Viikko sitten kaatui kova Norwich kotona 1-0 tasaisten vaiheiden jälkeen.

Coventry ei ole missään nimessä huono nousijajoukkue, mutta Bournemouthin taso on yksinkertaisesti pari luokkaa korkeammalla. Vieraiden rosteri on täynnä pelaajia, joilla on tahkottu Valioliigaa viime vuosina.

Betsaamme Bournemouthin voittoa in 2,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50 %, eli kerroin riittää pikkupeliin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *