KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa palataan tiistaina jäälle kolmen ottelun voimin. Paras pelikohde löytyy Vaasasta, jossa kotijoukkue Sport saa vieraakseen Tapparan.

Sportin alkukausi on ollut odotetun haastava. Molemmat joukkueen maalivahdit (Järvinen ja Aittokallio) ovat torjuneet reilusti alle 90 torjuntaprosentilla. Lauantaina Sporti otti 3-6 voiton Ässien vieraan – kiitos järkyttävän kovan viimeistelyprosentin. Kotona Sport on luonut sen sijaan paljon maalipaikkoja myös kärkijoukkueita vastaan.

Paluun tehnyt isokokoinen hyökkääjä Olavi Vauhkonen on myös iskenyt maalin molemmissa pelaamissaan otteluissa. Mies on erittäin tärkeä palanen Vaasalaisten hyökkäyspeliä.

Tappara aloitti kauden todella vaisusti, mutta kirvespaidat ovat alkaneet pikkuhiljaa heräilemään. Kaudella 2015-2016 peräti 27 kaappia paukutellut slovakkihyökkääjä Tomas Zaborsky on ollut jäätävässä vedossa: 7 ottelussa komeat 9 tehopistettä!

Tapparalla on alla varsin helppo voitto erittäin vajaamiehisestä SaiPasta. Joukkue oli hyökkäyssuuntaan erittäin vaarallinen, mutta puolustuspelissä on yhä paljon parannettavaa. Kovasti vajamiehinen SaiPakin loi kahteen ensimmäiseen erään reilusti maalipaikkoja. Tapparat useat pelaajat saivat onnistumisia, mikä on tärkeää joukkueen kohdalla etenkin rentouden löytymisen kannalta. Nuori maalivahti Heljanko ei ole myöskään onnistunut lunastamaan vielä täysin odotuksia, vaikka SaiPa-pelissä onnistuikin.

Sport on kotonaan aktiivinen ja haastaa taatusti alkukaudella pahasti puolustuspelinsä kanssa kamppailleen Tapparan. Ottelun maalimäärä nousee normaalia korkeammaksi, ja tarjolla on todella hyviä kertoimia over-betsille. in kerroin 2,20 yli 5,5 maalin tulokselle on lähes maksimipanoksen (9/10) arvoinen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!