KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Excelsior-Groningen: Excelsior/draw @ 1,50

Excelsior on perustasoltaan alempaa keskikastia Hollannin pääsarjassa. Joukkue hävisi viikko sitten De Graafschapin vieraana 4-1, mutta kotiottelut ovat sujuneet selvästi paremmin. Excelsior on kaatanut edellisissä kotipeleissä sekä VVV Venlon että Vitessen päästämättä maaliakaan.

Groningenin viime kausi oli jo vaikea, ja tämä syksy on sujunut katastrofaalisesti. Joukkueen taso riittäisi nähtyä parempaan, mutta tulosta ei synny. Etenkin vieraskentällä on kärsitty jo monta rumaa selkäsaunaa. Kurssi näytä kääntymisen merkkejä, sillä Groningen häviää jatkuvasti myös xG-luvut eli luo maalipaikkoja vastustajiaan vähemmän.

Excelsior ansaitsee ehdottomasti markkinoiden tarjousta selkeämmän suosikkiaseman. 1X -vaihtoehdolle on tarjolla mukava 1,50 kerroin joukkuetta vastaan, joka on voittanut vain 5/30 edellisestä Eredivisie-pelistään.

Stuttgart-Eintracht Frankfurt: Stuttgart @ 3,15

VfB Stuttgart on Bundesliigakauden pahin floppi yhdessä Schalken kanssa. Stuttgartin seurajohto kypsyi tuloksiin kuukausi sitten, mutta valmentajavaihdos ei ole vielä piristänyt joukkuetta. Takana on 0-4 kotitappio Dortmundille ja 0-4 vierastappio Hoffenheimille. Jälkimmäisessä matsissa Stuttgartin taistelun pilaisi nopea punainen kortti. Stuttgart esiintyi tosin kelvollisesti Hoffenheim-matsin avausjaksolla ja sai pallon myös alivoimalla tolppaan. Puoliajan jälkeen peli hajosi.

Eintracht Frankfurtin kausi alkoi nihkeästi, mutta peli on lähtenyt kulkemaan viime aikoina. Joukkueen saldo 3-1-0 neljästä viime matsista maalierolla 14-4 on varsin vakuuttava.

Joukkueet lähtivät kauteen suht samasta rankingista, joten perustasossa ei ole merkittävää eroa. Stuttgartin vaikea alkukausi näkyy kertoimissa aivan liikaa, ja uudella päävalmentajalla on nyt ensimmäinen realistinen sauma pisteisiin. Pitkälle yli kolmen kotikertoimet ovat todella maistuvia. Kohde käy myös Triplaus-kisaan single-lyöntinä!

Benfica-Moreirense: alle 3,5 maalia @ 1,68

SL Benfica on yksi Portugalin liigan huippuseuroista, kuten monet varmasti tietävät. Joukkue taistelee tänäkin vuonna mestaruudesta, ja Benfica kaatoi Porton edellisessä kotimatsissaan 1-0. Nyt vastaan asettuu alemman keskikastin Moreirense, joka elää käytännössä kotiotteluistaan.

Moreirense on hävinnyt kolme edellistä vierasmatsiaan maalierolla 0-8, ja joukkue oli myös surkea viime kauden reissupeleissä. Moreirense pitää kuitenkin lukemat siedettäviä, sillä ainoastaan 1/17 edellisestä vierasmatsista on päättynyt yli kolmeen maaliin.

Benfica kruisailee tästä hallitun voiton ja säästelee energiaa keskiviikon Ajax-otteluun. Aiempi kohtaaminen päättyi keväällä 1-0, ja tuskin Moreirense pystyy tälläkään kertaa maalintekoon. Alle 3,5 maalille on tarjolla loistava kerroin.

Stade Brestois 29-Red Star FC 93: Brest -1,5 @ 2,60 ja yli 2,5 maalia @ 1,85

Brest on ollut jo parin vuoden ajan yksi Ligue 2:n top 5 -joukkueista, ja nousu kirkkaimpiin valoihin on tähtäimessä tälläkin kaudella. Viime keväänä nousu kaatui Le Havrea vastaan playoffs-ottelussa. Tämä kausi on edennyt jälleen vahvasti, sillä Brest on sarjassa kolmantena. Kotiotteluiden saldo on jäätävän kova: 4-1-1 maalierolla 14-6. Ainoa tappio tuli kauden avauskierroksella sarjakärki Metziä vastaan.

Red Star on sarjan hännillä täysin ansaitusti. Joukkue on ollut surkea vieraissa, josta kertoo myös saldo 0-2-3 maalierolla 3-8. Red Star on tällä hetkellä selkeä putoajakandidaatti yhdessä Nancyn kanssa.

Brest on voittanut neljä kotimatsia putkeen ja luonut maaliodotusta todella runsaasti. Joukkue on koko liigan runsasmaalisin joukkue, ja Red Star on myös totals-listan kuudentena. Tasoeroa on julmasti, ja kaikki merkit viittaavat runsasmaaliseen kotivoittoon.

Peleihin kelpaavat erinomaisesti Brest -1,5 tasoituksella sekä yli 2,5 maalin tulos. Myös Brestin suora voitto kertoimella 1,56 on todella osuva valinta tuplaan tai triplaan.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!