H2H Bjornsen-Haga: Haga

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

H2H Stadlober-Nilsson: Nilsson

Lillehammerin mini-tour on enää päätöspäivän perinteisen takaa-ajoa vaille paketissa. Lähtöjärjestys määräytyy siis perjantain sprintin ja tämän päivän normaalimatkan lopputuloksien perusteella. Ensimmäisenä ladulle strattaa Charlotte Kalla joskin Johaug ampaisee matkaan ainoastaan 2,5 sekuntia ruotsalaisen perään. Krista Pärmäkoski lähtee kuudentena ja kärkeen eroa tällä on noin 40 sekuntia.

Päätösmatka ei liiemmin pelattavaa tarjoile mutta kyllä listalta pitkän tutkinnan jälkeen pari kohdetta tarttui mukaan. tarjoilee matchupin Sadie Bjornsen vs Ragnild Haga. Bjornsen on ollut alkukaudesta vahvassa vireessä ja loistava yleishiihtäjä nappasi perjantain sprintistä myös palkintopallipaikan ollen kolmas. Rukalla jenkki sivakoi kympin pertsalla kahdeksanneksi ja tämän päiväisessä kilpailussa tämä oli yhdeksäs. Norjan Haga löi itsensä viime talvena läpi nappaamalla olympia kultaa vapaan kympillä ja viestistä. Norjalaisen startti ei ollut kauteen aivan yhtä lennokas joskin huikea viime kausi on nostanut odotuksetkin aivan uudelle tasolle. Hagan meno on kokoajan parantunut ja tänään Lillehammerissa irtosi kuudes sija.

Bjornsen on pariin suosikki ja tätä me emme allekirjoita. Haga lähtee matkaan yhdessä Pärmäkosken kanssa kymmenen sekuntia ennen Bjornsenia joka lähtee takaa-ajoon täysin yksin. Mikäli yhdysvaltalainen lähtee heti ajamaan kaksikkoa kiinni tulee kyyti olemaan lopussa kylmää. Kaksikko on hiihtänyt alkukaudesta täysin samaa vauhtia joten emme millään näe norjalaista tässä juurikaan altavastaajana. Hagan ja Pärmäkosken hyvin todennäköinen yhteistyö nostaa tässä selkeästi edellämainitun osakkeita suhteessa Bjornsenin, joten isketään pelit norjalaisen kautta! (Panossuositus 3/5)

Toisessa H2H-kohteessa asetelma on lähes täysin identtinen kun Stadlober ja Nilsson lähtevät ladulle yhdessä. Samaan syssyyn starttaavat myös Nilssonin joukkuetoverit Ingemarsdotter ja Settlin joten asetelma on täysin selvä: Stadlober tulee vetämään koko matkan ja lopussa itävaltalainen ei tule pärjäämään länsinaapurimme koville sprinttitykeille. Stadloberin vauhti ei ole alkukaudesta ollut niin hurjaa etteikö Nilsson pysyisi tässä peesaamalla mukana. Ruotsalainen on pariin ansaittu suosikki ja loppusuoralla Nilsson peittoaa Stadloberin kerran kerrasta! (Panossuositus 4/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!