Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun kierros pelataan kolmella varmalla. Kolmannen kohteen Siirin Veeti on ollut kaikissa vuoden laukattomissa starteissaan kahden sakissa. Viimeksi Kuopiossa sillä haettiin kolmannen radan kautta paikka johtavan rinnalta, mistä se tsemppasi hienosti toiseksi. Nyt sillä on juoksulanka, mistä askelien osuessa lankulle, se on hyvin pian kärjen kimpussa. Eiköhän keulapaikka ole nyt tarjolla. Toinen varma on viidennen kohteen Just Massive. Ruuna oli Seinäjoella ylivoimainen. Silloin sillä ajettiin voimalla kuolemanpaikalle kierros ennen maalia. Viimeisellä puolikkaalla keulahevonen antautui, eikä voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Samanlaisena Just Massive on erittäin lähellä voittoa. Kolmas varma on kuudennen kohteen Nyland. Huippu iskussa oleva ori kiertänee 40m pakilta kaikki. Nyland paineli viime lauantaina Ruotsissa mailin läpi 21,0a. Niillä vauhdeilla tässä ei taida löytyä vastusta. Edellisessä Suomen startissa se oli Seinäjoella aivan ylivoimainen keulasta.

Avauskohde pelataan viidellä merkillä. Cover Prince on ykkösradalta niukka suosikki. Vieremällä sillä haettiin voimalla keulapaikka, mistä sillä napattiin varmaakin varmempi voitto. Knocking Match on hyvin sarjassa sisällä ja saa nopeana avaajana juoksun kärkipäässä. Ilos Silmarillion ja Bond Eagle ovat hyviltä paikoilta perusmerkkejä. 8-radasta huolimatta mukaan vielä Tim Jerry, joka on kova hevonen näissäkin sarjoissa.

Kolmanteen kohteeseen revitetään peräti 9 merkkiä. Fellaini Zet, Interlude Ferm ja Al’s Boozy Suzy erottuvat jonkun verran muista, mutta haetaan pitkälle matkalle yllätystä. Perusmatkan Broomhilda (1%) oli Toukokuun alussa Oulussa vastaavalla matkalla hyvä toinen. Perusmatkalta mukaan vielä kärkipäässä juokseva Horsetail’s O’neil (6%). Boulder Illusion (3%) pääsee 20m pakilta juoksulangalta asemiin. Enter Mayweather (0%) on voittanut näitä tehtäviä ennenkin. Vaikka alkukausi on ollut vaikea, otetaan se nollapelattuna kupongille. Vierestä lähtevä Exploding Anna (6%) sai Ylivieskassa voiton alle. Mukaan vielä Oulussa paljon juossut Roughenough Vice (2%).

Neljännessä kohteessa Walene olisi laukattomalla startilla lähellä voittoa. Otetaan 20m edempää neljä varmistusta. Wilman Piika voitti varmoin ottein Kajaanissa kuolemanpaikalta. Tähen Usvattaren voittoputki katkesi Mikkelissä, mutta kunto ei ole kadonnut minnekään. Varjosi (9%) palasi viimeksi tauolta ja oli ihan ok kolmas. Startti alla se voi parantaa paljonkin. Potintekijäksi mukaan vielä Kopran Tuuli (4%).

Päätöskohde on lämminveristen pikamatka 1620m, jossa palkintona on 15 000e. Skyfall Shine yrittää ykkösradalta puolustaa keulapaikkaa. Mikäli se siinä onnistuu, voi se aivan hyvin vetää maaliin asti. Radetzky (5%) on tehnyt Ruotsin puolella tasaisen kovaa jälkeä kovissa tehtävissä. Just a Flirt nappasi viime vuonna monta voittoa ja kunto kasvaa koko ajan. Run For Royalty arvottiin hieman ulos (rata 7), mutta viime vuonna lähes kaiken voittanut ja tänäkin vuonna jo Helsinki-ajon voittanut ori kuuluu ajoissa peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *