Sheff Utd-Arsenal U2.5

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaina on tarjolla kaksi mielenkiintoista ottelua, joissa ennakkoon heikompi kotijoukkue haastaa vahvempaa vierailijaa. Otamme molemmissa matseissa kantaa altavastaajien puolesta.

Serie A: Brescia-Fiorentina (klo 21:45)

Kotijoukkue Brescia on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Seura pitää hallussaan Italian ennätystä pelatuista sarjakausista Serie B -tasolla, peräti 61 kappaletta. Brescia ehti tahkota B-levelillä kahdeksan kauden ajan ennen paluuta kirkkaisiin valoihin.

Syksy on käynnistynyt odotuksiin nähden kelvollisesti. Saldo 2-0-4 ei kuulosta kovin vahvalta, mutta tuloksia selittää kova otteluohjelma. Brescia on kohdannut jo vieraissa Milanin ja Juventuksen sekä kotona Napolin. Saldoksi tuli näistä kärkipeleistä niukat tappiot.

Brescian xG-luvut ovat olleet hyviä, mikä tietää pistetilin karttumista myös jatkossa. Joukkueen riveissä pelaa myös Mario Balotelli, joka palasi tänä syksynä kotikaupunkiinsa. Balotelli on pelannut vasta kaksi matsia pitkän pelikiellon vuoksi ja iski Brescian ainoan maalin Napoli-ottelussa.

Fiorentina on kuulunut perinteisesti Serie A:n top 10 -sijoille, mutta viime kausi oli lähes täydellinen katastrofi. Viola vältti lopulta putoamisen vain kolmen pisteen erolla. Tänä syksynä seura on ottanut askeleita oikeaan suuntaan, vaikka kausi alkoikin huonosti.

Fiorentinan fanit ehtivät pelätä jo jatkoa viime kauden kauhuille, kun seura avasi kauden kahdella tappiolla maalierolla 4-6. Tämän jälkeen Viola on pelannut viisi matsia tappioitta ja esiintyi ennen maaottelutaukoa erinomaisesti.

Vierasjoukkue kaatoi Udinesen, Milanin ja Sampdorian maalierolla 7-2. Otteluiden xG:t olivat myös todella vahvasti Fiorentinan suuntaiset.

Vedonlyöntimarkkina yliarvostaa mielestämme joukkueiden tasoeroa. Fiorentina on laatujoukkue, mutta ei sentään näin paljon Bresciaa parempi. Sarjanousija on yllätysvalmis, ja Mario Balotelli alkaa myös päästä pikkuhiljaa kärjessä pelivireeseen.

Pelaamme Bresciaa +0,5 maalin tasoituksella n 1,90 kertoimella. Arviomme tälle tasoitusvedolle on noin 59%. Fiorentinan tärkeä hyökkääjä Federico Chiesan pelikunto on myös arvoitus.

Valioliiga: Sheffield United-Arsenal (klo 22:00)

Valioliigan yhdeksäs ottelukierros päättyy maanantai-iltana mielenkiintoiseen otteluun.

Kotijoukkue Sheffield United lähti maaottelutauolle sijalta 14. Blades on esiintynyt sarjan ensimmäisellä neljänneksellä lähtökohtiin nähden erinomaisesti. Analyytikot ennustivat joukkueen varsin yksimielisesti sarjan hännille.

Unitedin vahvuus on ollut ehdottomasti puolustus. Joukkue on päästänyt vain seitsemän maalia koko kaudella, mikä on koko sarjan pienin lukema yhdessä Liverpoolin kanssa. Nollapelejä on taskussa jo kolme kappaletta.

Sheffield lähti maaottelutauolle hakemalla 0-0 -tasapelin jumbojoukkue Watfordin vieraana. Tätä ennen Blades hävisi Liverpoolille niukasti 0-1 ja kaatoi Evertonin vieraissa 0-2.

Arsenal on tällä hetkellä viidentenä, mikä on hyvin lähellä realistista maksimisijoitusta Valioliigassa. Gunnersin alkukausi on ollut kaikin puolin onnistunut, eikä joukkue ole töppäillyt puolustuksessa aivan pahimpien vuosien tahtiin.

Kahdeksan ottelun saldona on vain yksi tappio, joka tuli Liverpoolin vieraana. Muuten joukkue on pelannut hyvin, ja saldo on komea myös cupin puolella: Eurooppa-liigassa Arsenal on voittanut jo Frankfurtin 3-0 ja Liegen 4-0. Liigacupissa kaatui puolestaan Nottingham 5-0.

Vastakkain on kaksi hyvin erityyppistä joukkuetta. Sheffield United on todennäköisesti tämän kauden vähämaalisin joukkue ja nappaa pisteensä 1-0/0-0/1-1 -tuloksilla sekä viiden miehen puolustuslinjalla. Arsenalin peleissä taas nähdään yleensä maaleja molempiin päihin.

Ottelun tahdin määrää todennäköisesti Sheffield United, joka asettuu tiukkaan puolustuslinjaan. Arsenal ei ole parhaimmillaan tällaisissa otteluissa. Pari viikkoa sitten United piti myös Liverpoolin pois tekopaikoilta vastaavan tyylisessä väännössä.

Paras value löytyy totalseista – alle 2,5 maalin betsi in 2,15 kertoimella maistuu! Arviomme tapahtumalle on noin 54 prosenttia. Myös Sheffield United +0,5 maalin tasoituksella on kelpo betsi Bethardin 1,98 kertoimella (arvio 56%).

Vedot ovat hyvin päällekkäisiä riskin osalta, joten kannattaa harkita vain toisen pelaamista tai panostason pienentämistä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *