KalPa 1X2

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina pelataan kuuden ottelun kierros, ja kyseessä ovat viimeiset matsit ennen joulutaukoa. Poimimme pelitarjonnasta kaksi maistuvaa ideaa!

KalPa-Ässät

KalPa on saanut pelimiehiä sairastuvalta takaisin, ja tämä alkaa näkymään myös joukkueen otteissa. Torstaina KalPa pelasi Kouvolassa ehjän 60-minuuttisen ja otti ansaitun 2-4 voiton.

Kuopiolaisryhmä on kamppaillut lähes koko kauden maalivahtitilanteen sekä loukkaantumisten kanssa. Godla ei ole pystynyt lunastamaan kovia odotuksia ja Iilahti on ainoastaan väläytellyt hyviä otteita. Tämän lisäksi joukkueella on ollut jatkuvasti avainpelaajia sivussa loukkaantumisten takia. KooKoota vastaan Godla ei ollut kovin työllistetty, mutta ne harvat vaaralliset tilanteet mies hoiti mallikkaasti.

KalPalla on kokoonpanon tervehdyttyä realistinen mahdollisuus kamppailuun kuuden sakkiin.

Ässät on ollut tuloksellisesti ihan hyvässä vauhdissa viime aikoina, mutta pelillinen anti on ollut kovin vaisua. Joukkue on ollut useassa voitollisessa pelissä selkeästi altavastaajana ja voittanut osin tuurin ja osin myös paremman maalivahtipelinsä ansiosta. Suurin paine on porilaisilta poissa, joten Ässät pystyy lähtemään otteluihin kohtuullisen rennoin mielin.

Ässillä on alla 5-2 -voitto KooKoosta, mutta lukemat eivät kuvaa ottelua juuri lainkaan. KooKoo hallitsi ensimmäistä erää selkeästi, ja ainoastaan Bernard piti Porilaiset ottelussa mukana. Toiseen erään Ässät viimeisteli tehokkaasti ja käänsi ottelun itselleen. Ässät ei siis vakuuta tällä hetkellä pelillisesti – tuloksista huolimatta.

Lepoedusta huolimatta, kertoimissa on ilmaa KalPan hyväksi. Otetaan rohkeasti kantaa Ässiä vastaan ja painetaan betsiä sisään kuopiolaisten suuntaan in 2,01 kertoimella.

SaiPa-HPK

SaiPa taapertaa tällä hetkelllä koko kauden vaikeinta jaksoa. Joukkueen loukkaantumistilanne on suorastaan karmiva. Valmentaja Lehterän ainoa mahdollisuus on tällä hetkellä tilkitä puolustuspää ja pyrkiä minimoimaan maalitilanteet.

SaiPa otti tiistaina yhteen toisen vajaan rosterin omaavan joukkueen, TPS:n, kanssa. Ottelu eteni pitkälti SaiPan komennossa, mutta Denisovin typerä 5+20 kostautui ja TPS otti Kisapuistosta puolustusvoiton. SaiPa on tällä hetkellä tilanteessa, jossa sen on täytynyt hakea tukea Ketterästä saadakseen edes täyden kokoonpanon jalkeille. Tähän otteluun on odotettavissa pientä vahvistusta, mutta lasarettiosasto on yhä hälyyttävän pitkä.

HPK fyysinen dominointi on tullut myös tiensä päähän. Alkukaudella vahvasti liikkunut hämeenlinnalaisryhmä on menettänyt selkeästi liike-etunsa. HPK onnistui kauden ensimmäisellä kolmanneksella puolustamaan erinomaisesti eteenpäin ja oli jatkuvasti riistotilaston ehdottomia kärkijoukkueita. Nyt tilanne on muuttunut.

Ennen kautta hädintuskin kymmenen sakkiin povattu joukkue on alkanut pikkuhiljaa myös näyttämään siltä. Maalivahti Emil Larmi on kuitenkin pitänyt tasonsa, tuleva huippuveska on osoittanut olevansa liigan ehdoton kärkitorjuja illasta toiseen.

Lappeenrannassa on odotettavissa jälleen puolustuspelin juhlaa. SaiPa tiedostaa realiteettinsa ja pyrkii minimoimaan maalipaikat. Lapulle kelpaa hyvin alle 5,5 maalia in 1,58 kertoimella. Voit myös napata vaihtoehtoisesti alle 5,0 tai 4,5 maalin underin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!