TPS (moneyline)

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

Playoffs-vaihe käynnistyy torstaina Turussa, kun HPK haastaa TPS:n. Pidemmän aikaa varjojen mailla vaeltaneet turkulaiset tuntuvat olevan vailla johtajaa. Päävalmentaja Kaskisella on iso haaste tähtipelaajiensa asenteen sekä joukkueen tiiviyden kanssa. TPS ongelmat ovat nimenomaan joukkueen yhtenäisyydessä sekä myös puolustuspelaamisessa.

TPS:n kärkiyksilöt pystyvät luomaan riittävästi paikkoja hieman heikommallakin joukkuepelaamisella, mutta jääkiekkoa tulisi pelata asenteella molempiin suuntiin. ”Stay at home” -puolustaja Piskulan poissaolo on erittäin iso menetys Turkulaisille – alakerran isäntä on siis poissa pelistä.

HPK on ollut pelillisesti yksi kauden tasaisimpia suorittajia. Joukkue on erittäin hyvin valmennettu ja fyysinen sekä toteuttaa pelitapaansa vahvuuksiinsa luottaen. Vastakkain on kaksi hyvin erilaista joukkuetta: huippuyksilöillä varustettu TPS sekä äärimmäisen tiiviin ja liikkuvan joukkuepelaamisen luottava HPK.

Vieraiden kannalta äärimmäisen tärkeää oli mv.Larmin kuntoutuminen playoffeihin. Myös 12 maalin Cornetin paluu tuo lisää kaivattua maalintekovoimaa Kerhon rosteriin.

Vedonlyönnillisesti tämä ensimmäinen ottelu on erittäin haastava arvioitava. Puhtaasti materiaalia verraten vakaa kallistuu vahvasti kotijoukkueen suuntaan… mutta kysymys kuuluu, miten TPS on saanut joukkuepelin toimimaan lyhyellä tauolla?

Joukkueesta puuttuu Tallinderin ja Kallion tapaisia konkareita, jotka johdattaisivat esimerkillään joukkuetta oikeaan suuntaan. Nyt TPS tarvitsee toisenlaista johtajuutta, ja katseet kääntyvät vahvasti valmennusosaston suuntaan.

TPS:n kertoimet ovat olleet vahvasti nousussa, ja mielestämme ne ovat painuneet jo aivan liikaa vieraiden suuntaan. TPS:n kotivoitto (moneyline) kelpaa peleihin in 1,84 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!