Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa pelataan vaihteeksi viikkokierros. Ilman tappioita kauden aloittaneet Swansea ja Leeds kohtaavat tiistai-iltana mielenkiintoisessa ottelussa.

Kotijoukkue Swansea putosi keväällä Valioliigasta monivuotisen visiitin jälkeen. Pitkään Walesin ykkösseurana edustanut Swansea on nyt Championshipissä ja Cardiff puolestaan Valioliigassa. Joukkueessa on menossa nyt jälleenrakennusvaihe, vaikka Swansea onnistuikin pitämään monet laatupelaajat ringissään.

Joukkuetta valmentaa nyt Graham Potter, joka teki huikeaa työtä Ruotsin Östersundissa. Potter nosti ÖFK:n neljänneltä sarjatasolta Allsvenskaniin ja eurokentille asti. Nyt Swansea-fanit odottavat mieheltä vastaavia urotekoja.

Kauden alku on ollut Swansealle pelillisesti heikko, vaikka tulokset ovatkin erinomaisia. Joukkue aloitti sarjan kahdella voitolla, jonka jälkeen tuloksena oli 0-0 tasapeli Birminghamin vieraana.

Vierailija Leeds on ollut Swansean täysi vastakohta, mitkä pelillisiin ansioihin tulee. LUFC hankki kesällä konkari Marcelo Bielsan päävalmentajakseen, ja jälki on ollut tähän asti loistavaa. Leeds on voittanut ansaitusti kaikki kolme matsiaan maalierolla 9-2. Peli on näyttänyt paikoin suorastaan huikealta.

Swansea saa tähän otteluun merkittävän lepoedun, sillä joukkue ei pelannut viime viikon Liigacupissa. Leedsille ottelu on jo kolmas viikon sisään, ja joukkue pelasi myös edellisen kierroksen pelinsä lauantaina. Swansean matsi oli perjantaina, joten tärkeää palautumisaikaa on yksi päivä enemmän.

Leeds on tällä hetkellä markkinoiden yliarvostama johtuen Bielsan nimestä ja vahvasta alusta. Swansea on laatujoukkue, eikä missään nimessä altavastaaja kotonaan lepoedun myötä. Poimitaan siis vetoihin LeoVegasin Swansea DNB kovalla 2,25 kertoimella (todennäköisyysarvio 55%). Kyllä tässä matsissa pitäisi kotijoukkueen olla suosikki.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!