KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 21.9

Karhut – SPV

Illan toinen salibandyliigan kamppailu mitellään Porin Urheilutalolla kun kotijoukkue Karhut isännöi Seinäjoen Peliveljiä. Ottelu käyntiin klo 19.00.

Sarjanousija Karhut oli heti avausottelussaan napata ison päänahan EräViikingeistä, mutta joutui taipumaan kotijoukkueelle rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi. Porilaiset olivat kaksi erää hyvin pelissä mukana ja parhaimmillaan johtivatkin ottelua jo 1-4 lukemin. Viimeisessä erässä karhuryhmä oli selvästi ottavana osapuolena, mutta uhrautuneesti pelannut joukkue nappasi jatkoa ajatellen todella tärkeän pisteen. Parhaiten avausottelussa esiintyivät kahdesti verkkoa heiluttaneet Antti Vuorinen sekä Juho Myllyharju sekä nuori Eero Harjula (0+2). ErViä vastaan maalilla torjui Rasmus Österman, mutta selkeästi vahvemmalle Roope Mutkalle olisi tänään tilausta maalinsuulla.

SPV avasi kautensa kotivoitolla viime kauden nelosesta, kun Indians kaatui vauhdikkaassa ottelussa 7-4. Tommy Koposen suojatit olivat viimeisessä erässä vielä kahden maalin takaa-ajomatkalla, mutta erittäin vahva ”pelimiestenkymppi” siivitti punaiset voittoon. Pelillisesti Speve oli kaksi ensimmäistä erää perässä, joskin paikkoja pystyttiin silti luomaan. Suurimmat hankaaludet olivat jälleen puolustuspässä, jossa ilman tähtihankinta Eero Kososta peli olisi ollut hyvinkin nopeasti ohi. Ikinuori Sami Koski nakutti kovat neljä (1+3) tehopistettä, sentteri Henri Myllymäen iskiessä pallon kaksi kertaa inkkarinuottaan. Illan otteluun vieraat pääsevät ilman suuria poissaoloja.

Ottelun line-kertoimet ovat aikalailla arvioitu kohdalleen, joten isketään maalimäärien kimppuun. Karhut on varsin pelaava nousiajoukkue, eikä se turhaan hiero alakolmiota omassa päädyssä. Tehoja löytyy hyökkäyksestä ja erikoistilanteissa porilaiset ovat erittäin hyviä, joten vuotavaa Spevepuolustusta vastaan ei kotijoukkuekkaan nollille tule jäämään. Spv omaa selkeästi paremman materiaalin ja mikäli se saa tänään viime ottelun lopun peli-ilmeen päälle, tulee Jari Hankkio ja kumppanit varmasti heiluttamaan maaliverkkoja. Porin Urheilutalo on varmasti yksi sarjan vaikeimmista vieraspelipaikoista ja paikanpäällä voi tänäänkin olla melkoinen sirkus. Kahden hyökkäyspainotteisen joukkueen kohdatessa ei maaleillta vältytä ja Porin hornankattilassa mennään tänään yli 11,5 maalin.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 21.9

Karhut-SPV

yli 11,5 maalia @1,76 panos 6/10

– Parhaat kertoimet sekä kampanjat

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!