West Ham 1X2

KERROIN

2.40
0
pv
0
t
0
min
0
s

Man City-C.Palace U3.5

Arsenal-Burnley O3.5

Poimitaan tuttuun tapaan lauantain Valioliigan otteluista parhaat peli-ideat. Tarjolla on herkullinen over, yksi suosikkiveto sekä under-betsi suursuosikin otteluun.

Arsenal-Burnley

Lauantai Valioliigakierros käynnistetään klo 14:30 Arsenalin ja Burnleyn kohtaamisella.

Kotijoukkue Arsenal on muistuttanut syksyn aikana legendaarista The Invincibles -joukkuetta, joka voitti kauden 2003/2004 -mestaruuden ilman tappioita. Gunners ehti pelata peräti 22 ottelua ilman selkäsaunaa, kunnes joukkue taipui viikko sitten Southamptonin vieraana 3-2. Viikolla Arsenal hävisi myös Tottenhamille Liigacupissa 0-2.

Osasyy kahteen tappioon löytyy puolustuslinjasta. Sivussa ovat nimittäin avauksen laitapakit Kolasinac & Bellerin sekä topparit Mustafi, Mavropanos sekä Holding. Kokonaisuutena Arsenalin syksy on ollut kuitenkin loistava. Joukkue on kerännyt Unai Emery johdolla parempia tuloksia kuin vuosikausiin.

Vierasjoukkue Burnleyn kaudesta ei voida sanoa samaa, sillä Claretsin syksy on ollut katastrofi alusta loppuun. Viikko sitten joukkue taipui Tottenhamin vieraana yliaikamaalilla 1-0. Nollapeli ja tasuri olisi ollut henkisesti todella kaivattu saavutus. Clarets on voittanut vain yhden edellisestä kymmenestä ottelustaan.

Tämän matsin askelmerkit ovat selkeät: Arsenal vie peliä ja Burnley roikkuu mukana avausmaaliin asti. Gunners on tällä hetkellä sen verran vahva joukkue kotiyleisönsä edessä, että matsi päättyy kotivoittoon 80% todennäköisyydellä.

Paras value löytyy yli 3,5 maalin vedosta, josta saa 2,30 kertoimen ilta. Arsenalin puolustuspään ongelmat nostavat merkittävästi Burnleyn maalintekosaumoja.

West Ham-Watford

West Ham ja Watford kohtaavat toisensa lauantain pääkierroksella klo 17:00.

Kotijoukkue West Hamin syksy alkoi todella heikosti neljällä peräkkäisellä tappiolla. Hetken aikaa näytti siltä, ettei edes kokenut Manuel Pellegrini saa joukkuetta pelaamaan materiaalinsa osoittamalla tasolla. Tahti on kuitenkin muuttunut syksyn mittaan.

Hammers on voittanut peräti neljä peliä putkeen komealla maalierolla 11-3. Luvuissa on hieman ilmaa, mutta joukkue on pelannut hyvin. Tämä siitäkin huolimatta, että ykköstykki Marko Arnautovic on edelleen sivussa. West Ham on kivunnut materiaalinsa mukaisille sijaluvuille.

Vierasjoukkue Watfordin kausi on edennyt täysin päinvastoin. Hornets voitti ensimmäiset neljä peliään, mutta sitä seuranneet 13 ottelua on edetty saldolla 3-3-7. Watford otti viikko sitten pitkästä aikaa voiton, kun joukkue kaatoi niukasti Cardiffin kotikentällä maalein 3-2.

West Ham on tällä hetkellä selkeästi vahvempi joukkue, vaikka lasaretissa riittääkin nimekkäitä pelaajia. Poissaolijoiden lista on ollut pitkä jo aiemminkin, eikä se ole Pellegrinin ryhmää haitannut.

Kotivoitolle tarjotaan illa huikeaa 2,40 kerrointa. West Ham voittaa ottelun arviomme mukaan hieman yli kerran kahdesta.

Manchester City-Crystal Palace

Lauantain kolmas pelikohde löytyy Manchester Cityn ja Crystal Palacen välisestä ottelusta.

Kotijoukkue Manchester City putosi kaksi viikkoa sitten Valioliigan piikkipaikalta. Joukkue hävisi Chelsean vieraana 2-0, eikä peli ole muutenkaan kulkenut aivan alkukauden tahtiin. Cityn xG-lukemat ovat pudonneet viime viikkoina, ja kenttätapahtumat ovat olleet selvästi aiempaa tasaisempia.

Viikko sitten City kaatoi Evertonin 3-1, mutta sai tuossakin ottelussa paljon apua Toffees-puolustukselta. Tiistaina Guardiolan porukka ei saanut Leicesteriä nurin Liigacupissa, mutta selvisi lopulta jatkoon rangaistuspotkujen kautta.

Vierasjoukkue Crystal Palace otti yllätysvoiton viime lauantaina Leicesteriä vastaan. Voitto oli shokki lähinnä siksi, koska Palace ei juuri koskaan voita matsia ilman supertähti Wilfried Zahan panosta. Zaha on pelikiellossa myös City-matsista, mikä tietää Palacen jäämistä nollille todella suurella todennäköisyydellä.

Altavastaajan asema sopii Roy Hodgsonin Crystal Palacelle. Se on pelannut tiukkoja otteluita myös muita kärkiseuroja vastaan tällä kaudella. City tuskin revittelee matsissa liikaa, sillä nyt pelataan todella kiireistä joulun aikaa, joten avainpelaajia on syytä säästellä ensi viikon koitoksiin.

Ottelu päättyy näistä lähtökohdista erittäin todennäköisesti 2-0/3-0 FT -tuloksiin. Haetaan ilta alle 3,5 maalin betsi mukavalla 1,95 kertoimella. Palacen hyökkäyspään tilanne huomioiden, kyseessä on lähestulkoon Cityn team total -betsi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!