Washington DNB

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kuka olisi uskonut, että Washington on 3 ottelun tappioputkessa? Vielä harvempi olisi varmasti uskonut pari kuukautta sitten, että Capitals olisi hävinnyt viimeisestä 6 pelistä 5. Nämä ovat kuitenkin tosiasioita. Capitals pyrkii katkaisemaan surkean putkensa, kun joukkue matkustaa hyvävireisen New Jersey Devilsin vieraaksi.

Ovechkin metsästää edelleen 700 maalia NHL:ssä, mutta pientä helpotusta tuli, kun Ovie latasi maalin numero 699 Canadiens verkkoon. Se oli lopulta laiha lohtu, kun joukkue hävisi jatkoajalla.

Vatanen ja Butcher eivät olleet jäällä harjoituksissa ja on todennäköistä, että Merkley on myös sivussa vaikka harjoitteli maski päällä. On Capitalsin onni, jos 3. pakkipari on White-Carrick. Pojat saivat kyytiä kaikilla mahdollisilla mittareilla viime ottelussa. Blackwood listattiin tietojen mukaan aloittavaksi maalivahdiksi, mutta ei myöskään yllättäisi jos Schneider pelaa. Voi hyvin olla mind-games. Isoin kysymys on matching Ovechkinin ketju vastaan. Miles Wood voi olla liian iso ongelma puolustuksessa joten Zajacin johdattama kakkonen on todennäköisin vaihtoehto. Tämä aukaisee mahdollisesti isoja ovia Washingtonille.

Kuznetsov pelasi viime pelin ja se auttaa Devilsiä vastaan merkittävästi. Vaikka Capsilla on mennyt huonosti ja Devilsillä hyvin, niin tarjoaa tämä pari kuitenkin todella hyvän sauman Washingtonilla kääntää kelkan. Devilsillä on todennäköisesti liikaa aukkoja ja huonoja match-upeja.

Tämän takia otetaan Washingtonin voittoa markkina-topilla lapulle kertoimilla 1.80 ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *