IFK Mariehamn +0.5

KERROIN

2.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan lauantaina neljä ottelua. Löysimme kahdesta ottelusta hyvän pelikohteen! Seuraavassa peli-ideat lauantain kierrokselle.

TPS-Inter (klo 15:00)

Päivän ensimmäinen ottelu on aina kiihkeä Turun derby, joka pelataan ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

”Kotijoukkue” TPS lähtee otteluun vaikeasta tilanteesta. Sarjanousijan kausi etenee tappiosta toiseen, eikä trendille näytä tulevan stoppia. Turussa on ehditty vaihtaa jo päävalmentajaakin, mutta tuloksetta.

Entinen maajoukkuepelaaja Jonatan Johansson ei ole saanut merkittävää muutosta aikaan edeltäjäänsä verrattuna. Takana on kolme tappiota ilman tehtyä maalia, eikä TPS ole pisteitä edes xG:n valossa ansainnut. Ainoa voitto on tullut sarjajumbo RoPSin vieraana.

”Vierasjoukkue” Interin tilanne ei voisi olla erilaisempi. Viime kaudella runkosarjan voittanut ryhmä on jatkanut tänä kesänä samoilla raiteilla. Inter on ollut HJK:n ohella kiistatta sarjan paras joukkue. Takana on myös komea kolmen ottelun voittoputki.

Inter pelasi viikolla RoPSin vieraana ja nappasi 0-2 voiton todella väkevällä esityksellä. Uusi hankinta Benjamin Källman iski avausmaalin. Tätä ennen joukkue kaatoi HIFK:n 3-2 ja FC Hakan vieraissa 0-2. Inter on ollut viime peleissä vakuuttava, kuten koko kauden.

Turkulaisjoukkueiden tasoero on tällä hetkellä valtava. TPS ei saa otteluun mitään kotietua, mikä korostaa tasoeroa entisestään. Vedonlyöntimarkkina on hieman aliarvioinut Interin maalintekokykyä koko tämän kauden.

Betsataan Inter -1,5 maalin tasoituksella in 2,63 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 47%. Kannattaa ottaa tämän rinnalle myös yli 2,5 maalin betsi in 1,90 kertoimella. Vedonlyöntimarkkina aliarvioi Interin kykyä murskata vastustajansa.

KuPS-IFK Mariehamn (klo 17:00)

Kotijoukkue KuPS palasi viikonloppuna takaisin voittojen tielle kolmen voitottoman pelin jälkeen. KuPS ehti hävitä HJK:lle 0-3 sekä pelata tasapelit SJK:ta ja HJK:ta vastaan. FC Haka kaatui kuitenkin perjantaina tyylikkäästi maalein 2-4.

Hallitseva mestari on yllättänyt monet analyytikot (ja myös vastustajat) aggressiivisella pelityylillään. Vaikka pidetty päävalmentaja Honkavaara siirtyi Seinäjoelle, KuPS on pitänyt tasonsa ja haastaa jälleen Interin sekä HJK:n Veikkausliigan ykköspaikasta.

IFK Mariehamn aloitti kauden hieman vaisusti, sillä voittoja kertyi vain yksi kappale kuudesta ensimmäisestä ottelusta. Tämä johti selkeästi siihen, että saarelaisia ei arvostettu riittävällä tavalla vedonlyöntimarkkinoilla.

Nyt joukkue on noussut takaisin omalle tasolleen ja voittanut kolme matsia putkeen. Viikonloppuna kaatui TPS 1-0 ja tätä edelsi 2-3 voitto Rovaniemeltä. IFKM kaatoi myös sarjakärki Interin kotikentällä 2-0.

Normaalisti KuPS ansaitsisi selkeän suosikkiaseman, mutta nyt ottelu tulee pahaan rakoon. Takana on nimittäin kova vierasmatsi Norjaan, jossa KuPS kohtaa Molden Mestarien liigan karsintaottelussa. Tuosta pelistä tulee fyysisesti raskas, ja keskittyminen voi hieman herpaantua lauantain otteluun.

Betsataan IFK Mariehamn +0,5 in 2,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 42%. Saarelaisilla on kerrointaan huomattavasti parempi sauma venyä pisteille.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *