KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kuudes ottelukierros käynnistyy lauantaina Fulhamin ja Watfordin kohtaamisella. Tästä ottelusta löytyy myös oiva peli-idea.

Kotijoukkue Fulham on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Vuosi sitten Championshipissä viihdyttänyt joukkue on jatkanut samalla linjalla myös kirkkaampien valojen alla. Mökkiläiset ovat Valioliigan runsasmaalisin joukkue – Fulhamin peleissä on nähty peräti 3,80 maalia per ottelu.

Huolestuttavin tilasto on ehdottomasti päästettyjen maalien sarake. Fulhamin verkkoon on nimittäin tehty vähintään kaksi osumaa joka ikisessä ottelussa. Tämä on seurausta joukkueen kunnianhimoisesta pelitavasta, jota Fulham on lähtenyt toteuttamaan myös Valioliigassa. Viime lauantaina joukkue oli täysin aseeton Manchester Cityn vieraana ja hävisi 3-0.

Vierasjoukkue Watford on ollut yksi alkukauden suurimmista yllättäjistä. Hornets voitti tyylikkäästi neljä ensimmäistä otteluaan, kunnes putki katkesi Manchester Unitedia vastaan viime lauantaina. Watford kiri maalin päähän, mutta ei saanut matsia enää loppuhetkillä tasoihin.

Joukkueen peliesitykset ovat olleet erinomaisia, ja Watford on luonut todella mukavasti xG:tä kauden otteluissa. Tämä tarkoittaa sitä, että maalit eivät ole syntyneet tuurilla. Roberto Pereyra on osunut jo kolmesti tällä kaudella.

Fulham on monien suosikkijoukkue Valioliigassa pelityylinsä vuoksi. Tämä on toisaalta sen vahvuus, mutta myös suurin heikkous. Fulham on päästänyt jopa enemmän maaleja kuin todella onneton Huddersfield. Watford on huomattavasti tasapainoisempi paketti juuri nyt. Se iskee armotta Fulhamin virheisiin, joka lähtee varmasti hyökkäävällä asenteella kotikentällään.

Vierasjoukkueelle voidaan antaa ottelussa pieni suosikkiasema. in Watford DNB 2,14 kelpaakin helposti vetoihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!