Ipswich-WBA O2,5 * Alaves X2

KERROIN

3.38
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Ipswich-WBA: yli 2,5 maalia @ 2,05

Perjantai-illan Championship-ottelussa kohtaavat sarjajumbo Ipswich sekä kärkijoukkue WBA.

Kotijoukkue Ipswichille ennakoitiin vaikeuksia ennen kauden alkua, ja ongelmat ovat materialisoituneet pelätyllä tavalla. Tractor Boys on sarjajumbona saldonaan vain 1 voitto koko kaudella. Ipswich on piristynyt hieman kahdessa edellisessä ottelussaan, mutta joukkueen puolustus vuotaa edelleen: omiin on mennyt vähintään kaksi maalia 7/8 edellisestä ottelusta.

Vierasjoukkue WBA hakee pikaista paluuta Valioliigaan. Hyvin alkanut kausi hyytyi loka/marraskuun taitteessa, mutta Albion murskasi kivikovan Leedsin 4-1 juuri ennen maaottelutaukoa. West Bromin hyökkäyspää on paperilla kenties sarjan vahvin.

Heikko Ipswich-puolustus pystyy tuskin estämään Albionin tulivoimaista hyökkäyskalustoa. Yli 2,5 maalista tarjottu kerroin on erinomainen tällaisessa asetelmassa.

Leganes-Alaves: X2 (tuplausmahdollisuus) @ 1,65

La Ligan perjantaimatsissa kohtaavat heikko Leganes sekä kauden yllättäjäjoukkue Alaves.

Kotijoukkue Leganes on tällä hetkellä yksi sarjan putoajakandidaateista. Leganes on sijoittunut kaksi kautta putkeen 17. sijalle, eli välttänyt juuri ja juuri putoamisen. Takana on tuloksellisesti varsin hyvä putki, jossa Leganes on hävinnyt vain yhden viidestä ottelustaan – kiitos selvästi parantuneen puolustuksen.

Deportivo Alves on yllättänyt asiantuntijat nyt kolmatta kautta peräkkäin. Tämä syksy on ollut tuloksellisesti huikea, sillä joukkue on 4. sijalla saldolla 7-2-3. Alaves on myös kaatanut kärkiseuroista mm. Espanyolin sekä Real Madridin. Viidestä ottelusta on saldona neljä voittoa, ja joukkue lähti maaottelutauolle kaatamalla Huescan 2-1.

Alaves on sen verran tasokkaampi nippu, että Leganes ei ansaitse mitenkään markkinoiden tarjoamaa suosikkiasemaa. Leganesin parantuneen puolustuspelin myötä ottelun tuplausmahdollisuus X2 maistuu parhaiten. Alavesin 3,79-kertoimisella voitolla pääset myös triplauskisaan mukaan suoraan.

Lyon-Saint Etienne: X2 (tuplausmahdollisuus) @ 2,52

Ranskan Ligue 1 palaa maaottelutauolta mielenkiintoisella ottelulla.

Kotijoukkue Lyon on sarjassa neljäntenä, mutta kausi ei ole sujunut missään nimessä odotetusti. Joukkue on noussut CL-paikkojen tuntumaan vasta viime kierrosten hyvien tulosten myötä. Lyon ei silti vakuuta kentällä, ja joukkueen xG-luvut ovat jääneet myös kotiotteluissa vaatimattomiksi.

Saint-Etienne on ollut vuosikaudet yksi Ranskan liigan ylemmän keskikastin joukkueista. ASSE:n syksy lähti käyntiin hieman nihkeästi, mutta joukkue on hävinnyt koko kaudella vain kaksi kertaa. Tappiot ovat sarjan kärkikaksikolle (Lille, PSG) vieraskentällä. Saint-Etienne ei ole jäänyt kahdeksaan otteluun maaleitta, ja itseluottamus on korkealla.

Tämän hetken Lyon ei ole merkittävästi Saint-Etienneä vahvempi joukkue. Vieraat venyvät pisteille huomattavasti todennäköisemmin, mitä kertoimet näyttävät. X2 on in tarjouksella kokeilun paikka!

Granada-Sporting Gijon: Granada @ 1,63

Espanjan Segunda Division tarjoaa perjantai-iltana hyvän suosikkikohteen.

Granada on tuttu joukkue La Ligan ystäville parin vuoden takaa. Joukkue haki viime vuonna paluuta pääsarjaan, mutta jäi hieman playoffs-viivan ulkopuolelle. Tämä kausi on edennyt vahvasti, ja Granada on aivan kärjen tuntumassa. Granada on pelannut kahdeksan edellistä ottelua saldolla 5-2-1, jossa ainoa tappio on vieraissa kärkiseura Alcorconille.

Sporting Gijon putosi myös La Ligasta kaksi vuotta sitten. Paluu La Liga -tasolle ei näytä todennäköiseltä, sillä Gijon ei ole voittanut seitsemään otteluun ja sijoitus valuu kohta Segundan pohjaa. Reissupelit ovat olleet suurin murheenkryyni: Sportingin saldo matkoilta on lohduton 0-2-5 maalierolla 4-9. Otteluiden xG-lukemat kertovat tappioiden olevan ansaittuja.

Granada on tällä hetkellä huomattavasti laadukkaampi jengi. Kauden kotisaldo 5-2-0 maalierolla 12-3 on vakuuttava, ja nyt vastassa on alavireinen ja surkea vierailija Gijon. in 1,63 kerroin riittää hyvin peleihin.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!