Milan

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Aatonaattona pelataan loppuun Serie A:n viikkokierros. Tarjolla on erittäin mielenkiintoisia otteluita. Nostamme esiin pelivalinnat Milanosta sekä Napolista.

Milan-Lazio (klo 21:45)

Kotijoukkue Milan palasi viikonloppuna takaisin voittojen tielle kahden tasapelin jälkeen. Milan kaatoi vieraissa Sassuolon ansaitusti maalein 1-2. Tätä ennen joukkue oli tahkonnut kaksi epäonnista tasapeliä Genoaa (2-2) sekä Parmaa (2-2) vastaan.

Milanin kausi on ollut kokonaisuutena huikea, siitä ei ole kahta sanaa. Joukkueen saldo 9-4-0 on todella komeaa katsottavaa ja oikeuttaa ansaitusti sarjan ykköspaikkaan. Milan on myös ollut parempi joukkue xG:n valossa kaikissa tasan päättyneissä otteluissa.

Vierailija Lazio on palannut edellisen superkauden jälkeen takaisin sijoille 6-8 ja kauas Serie A:n kärkipaikalta. On selvää, että vuosien tauon jälkeen Mestarien liigaan päässyt joukkue on kärsinyt myös lohkovaiheen tuomasta ylimääräisestä rasituksesta.

Sunnuntaina Lazio otti kuitenkin kovan päänahan kaatamalla Napolin kotona 2-0. Ottelu oli xG:n valossa tasainen. Kyseessä oli vasta toinen voitto viiteen matsiin, ja Lazio voi laskea olevansa onnekas molemmissa kolmen pisteen otteluissa. Roomalaisten esitykset eivät ole vakuuttaneet Serie A:n puolella.

Milanin alkukauden tähti on ollut Zlatan Ibrahimovic. Kokenut ruotsalaiskärki on telakalla, mutta Milania ei ole Zlatanin poissaolo pahemmin horjuttanut. Viikonloppuna kärjessä kirmannut Rafael Leiao iski koko Serie A:n historian nopeimman maalin – vaihtoehtoja siis Milanilla riittää.

Kotijoukkue on pelivoimaltaan tällä hetkellä aivan sarjan eliittiä. Lazio on monta pykälää perässä, ja joukkueen venyminen edes pisteeseen olisi iso yllätys. Emme ole lainkaan samaa mieltä Milanin suosikkiasemasta vedonlyöntimarkkina kanssa.

Betsataan Milanin voittoa n 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 54 %, joten tarjolla on todella reipas ylikerroin!

 

Napoli-Torino (klo 21:45)

Kotijoukkue Napolilla on takana todella raastava viikko. Joukkue pelasi huipputärkeät vieraspelit Laziota ja Interiä vastaan ja hävisi molemmat matsit vastoin pelitapahtumia. Napoli oli xG:n valossa parempi joukkue 0-1 ja 0-2-tappioissa ja olisi ansainnut kyllä 2-4 pistettä.

Napoli on pelannut tähän asti hyvän kauden, mutta nämä tappiot olivat joukkueelle kova kolaus. Juna on saatava äkkiä takaisin raiteille. Napolin saldoa painaa myös kauden alussa kärsitty luovutustappio Juventukselle koronaviruksen vuoksi.

Nyt joukkue pääsee takaisin kotiareenalle, jossa Napoli on ollut läpi kauden erittäin vahva. Se on hävinnyt kaksi ottelua, mutta nämäkin vastoin pelitapahtumia. Napoli on luonut vastustajasta riippumatta maaliodotusta kotonaan todella paljon.

Vierailija Torino oli pelivihjeessämme myös viime torstaina, kun tipsasimme yli 3,5 maalia vierasmatsiin AS Romaa vastaan. Ottelu päättyi odotusten mukaan Torinon 1-3-tappioon. Sunnuntaina Torino kohtasi Bolognan ja oli onnekas saadessaan 1-1-tasapelin, sillä xG meni ottelussa vieraille.

Kuten jo viikko sitten kirjoitimme, Torinon on kulkenut syvissä vesissä jo viime kaudesta lähtien. Torino on tunnettu koko 2010-luvun kivikovana keskikastin nippuna, mutta nyt seuraa uhkaa taas putoaminen. Torinon puolustus on koko sarjan heikon 31 päästetyllä maalilla.

Napolin ja Torinon kohtaamiset ovat olleet myös historiallisesti vauhdikkaita; 8/10 edellistä matsia ovat päättyneet vähintään kolmeen maaliin. Heikossa hapessa oleva Torino joutuu nyt todella pahaan paikkaan, sillä Napoli on epäonnisten tappioiden jälkeen entistä verenhimoisempi.

Yli 3,5 maalin tulos pitäisi olla Torinon matseissa suosikki, etenkin tällaisessa kohtaamisessa, jossa repeämisen vaara on melkoinen. Betsataan yli 3,5 maalia in 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53 %. Tässäkin kohteessa on siis tarjolla loistava value.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *