Chelsea DNB

KERROIN

1.97
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan playoffs-vaihe jatkuu tiistaina kahdella ottelulla. Me otamme tällä kertaa kantaa vieraiden puolesta.

Lazio-Bayern Munchen (klo 22:00)

Kotijoukkue Lazio palasi lauantaina voittojen tielle kaatamalla Sampdorian kotikentällä 1-0. Luis Alberto iski voitto-osuman jo 24. minuutilla, mutta Lazio olisi hyvin voinut voittaa myös 2-0. Matsi oli roomalaisilla hanskassa alusta asti.

Viikko sitten Lazio hävisi mestaruuskamppailun kannalta tärkeän matsin Interille vieraissa 1-3. Tämä on kuitenkin ainoa tappio Serie A:n puolella yhdeksään otteluun saldolla 7-1-1. Lazio on ollut huikeassa vireessä ja noussut taistelemaan tosissaan Mestarien liigan sijoituksista.

Vierailija Bayern Munchenin kenraali meni pahasti pieleen. Baijerilaiset kohtasivat kauden yllättäjäjoukkue Frankfurtin ja hävisivät vieraissa 1-2. Kyseessä oli vasta kolmas tappio Bundesliigassa koko kaudella, joten tällaiset lipsahdukset ovat harvinaisia.

Edellisellä kierroksella Bayern hukkasi puolestaan pisteitä kotitasapelissä Bielefeldiä vastaan (3-3). Takana on siis kaksi yllättävää pistemenetystä, mutta nämä voidaan pitkälti laittaa epäonnen piikkiin. Bayern oli xG:n valossa selvästi parempi joukkue molemmissa otteluissa.

Lazio oli yksi Mestarien liigan positiivista yllättäjistä. Roomalaiset selvisivät jatkoon lohkostaan tappioitta (2-4-0), tosin helppo arpaonni auttoi asiaan. Taakse jäivät Club Brugge ja Zenit, joten mikään kuolemanlohko tämä ei todellakaan ollut.

Bayern on ollut viime vuosina jäätävän kova Mestarien liigassa. Joukkueen edellinen tappio on lähes kahden vuoden takaa, jonka jälkeen hallitseva mestari on pelannut 17 UCL-matsia saldolla 16-1-0. Vaikka Lazio onkin kelpo joukkue, emme näe roomalaisilla tässä juuri saumaa.

Betsataan Bayern Munchenin voittoa n 1,72 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63 %. Rohkeimmat voivat kokeilla myös -1,5 maalin tasoitusta.

 

Atletico Madrid-Chelsea (klo 22:00)

Kotijoukkue Atleticon valmistautuminen huippuotteluun meni pahemman kerran pieleen. Tico kohtasi Levanten kotonaan ja hävisi ottelun 0-2, vaikka laukaukset maalia kohti merkittiin 11-1. Kyseessä oli todellinen shokkitappio, mutta toki, hyvin epäonninen sellainen.

Tico kohtasi Levanten rästipelissä myös aiemmin viime viikolla ja jäi silloinkin vieraissa 1-1-tasapeliin. Hieman yllättäen joukkue on voittanut vain yhden neljästä edellisestä ottelusta. Kokonaisuutena kausi on ollut kuitenkin paras miesmuistiin.

Vierailija Chelsean kenraali ei sujunut myöskään parhaalla mahdollisella tavalla. Lontoolaisten olisi pitänyt hoidella Southampton vieraissa, mutta tuloksena oli lopulta 1-1-tasapeli. Chelsea oli tuloksesta huolimatta ottelussa parempi osapuoli.

Isossa kuvassa Chelsealla pyyhkii hyvin. Joukkuehan vaihtoi manageria äskettäin, ja Thomas Tuchel on saanut uransa hyvin käyntiin sinipaitojen peräsimessä. Chelsea on pelannut Tuchelin johdolla saldon 4-2-0 maalierolla 8-2. Puolustus on tiivistetty ja tulosta tulee.

Atletico Madridia haittaa tässä pelissä siirtyminen Bukarestiin, eli vähäinenkin kotietu on poissa. Lisäksi viime viikon playoffs-matsit antoivat kyllä karmivan kuvan espanjalaisten joukkueiden tasosta. Barcelon, Sevilla ja Real Sociedad jyrättiin täysin omissa kotipeleissään UCL- ja UEL-playoffseissa.

Meidän mielestämme Chelsea on kaksikosta tällä hetkellä vahvempi joukkue ja ansaitsee suosikkiaseman puolueettomalla kentällä. Betsataan ille Chelsea DNB 1,97 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *