Nice

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan pääsarja käynnistyy tänä viikonloppuna. Otteluita varjostavat koronavirus-tapaukset, jotka ovat aiheuttaneet jo nyt siirtoja. Me nostamme esiin sunnuntain kierrokselta kaksi mielenkiintoista pelikohdetta.

Monaco-Reims (klo 14:00)

Kotijoukkue AS Monaco on Ranskan hallitseva mestari neljän kauden takaa (2016/2017). ASM on ainoa joukkue, joka on pystynyt rikkomaan PSG:n ylivoiman viime vuosina. Monacon kausi 2017/2018 oli vielä vahva, mutta sen jälkeen seura on ollut rajussa alamäessä.

Monaco taisteli kaksi vuotta sitten jopa putoamista vastaan, mutta viime kaudella seura palasi sentään keskikastiin. Sekin oli valtava pettymys kuningaskunnan seuralle, joka on panostanut joukkueeseen suuria rahasummia viime vuodet. Monaco teki kyllä PSG:n jälkeen eniten maaleja, mutta toisaalta vain kolme joukkuetta päästi enemmän osumia.

Vedonlyöntimarkkina asettaa Monacon sijalle 4 voittajakertoimissa ennen kauden alkua. Joukkueella on myös uusi manageri; Bayernissa epäonnistunut Nico Kovacs kokeilee nyt onneaan.

Vierasjoukkue Reims nousi takaisin pääsarjatasolle kaksi vuotta sitten. Pienen budjetin seura yllätti kaikki sijoittumalle 8. sijalle, mutta viime kausi oli vieläkin kovempi suoritus. Reims oli sarjassa peräti viides.

Joukkueen menestyksen takana oli koko sarjan paras puolustus. Reims päästi vain 21 liigamaalia, joka on neljänneksi paras suoritus Euroopan suursarjojen joukkueista (edellä vain Liverpool, Atletico Madrid ja Real Madrid). Joukkue on ollut loistava pelikohde järkibetsarille pari vuotta.

Kauden avausottelu on aina haastava. Monacolla ja päävalmentaja Nico Kovacsilla on jälleen kovat paineet menestyä. Reims on erittäin ikävä vastus, eikä Monaco ole pystynyt voittamaan sitä kertaakaan kahden viime kauden aikana: 1-1, 0-0, 0-0 ja 0-1 ovat edelliset neljä kohtaamista.

Betsimarkkina liioittelee joukkueiden välistä tasoeroa. Betsataan Reims +0,5 tasoituksella in 1,92 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Hyödynnä in erikoistarjous uusille asiakkaille! Voimassa vain rajoitetun ajan!

Nice-Lens (klo 18:00)

Nice on ollut viime vuosina yksi Ligue 1:n tasaisesti suorittavista top 10 -joukkueista. Nizzalaiset eivät ole sijoittuneet kertakaan kympin sakin ulkopuolelle viiden kauden aikana. Joukkue on hieman hiipunut menestyskaudesta 2016-2017, mutta edellisen sesongin 5. sija oli jälleen vahva veto.

Nizzalaisten tähtihyökkääjäksi nousi täysin puskista vasta 22-vuotias Kasper Dolberg, joka saapui vuosi sitten Ajaxista. Dolbergin 11 liigamaalia olivat hyvä suoritus. Vedonlyöntimarkkina ennustaa joukkueelle parin sijaluvun laskua täksi kaudeksi, mutta me olemme hieman eri mieltä.

Nizzalaisten päävalmentajana muuten toimii Patrick Vieira, jonka moni futiksen ystävä muistaa varmasti Arsenalin keskikentältä. Vieira on onnistunut pestissään toistaiseksi erinomaisesti.

Vierasjoukkue Lens on yksi kauden 2020/2021 sarjanousijoista. Kyseessä on perinteinen ja kooltaan suuri seura, joka on rämpinyt sarjaporrasta alempana kaudesta suurseura, joka on rämpinyt Ligue 2 -tasolla viisi edellistä vuotta.

Lens oli jo lähellä nousta kauden 2018/2019 päätteeksi, mutta viime keväänä ansaittu nousu vihdoin varmistui. Lens oli Ligue 2:n kakkospaikalla sillä hetkellä, kun Ranskan jalkapalloliitto päätti keskeyttää sarjat koronaviruksen vuoksi.

Vaikka Lens on resursseiltaan merkittävä seura ja vahvistanut joukkuettaan, se on mielestämme pari pykälää Nicen perässä. Nizzalaiset ovat erittäin vahvoja kotikentällään, jossa se on kerännyt kahdella edelliskaudella yhteensä saldon 18-8-8.

Arvioimme Nicen voittavan ottelun noin 55% todennäköisyydellä, joten reilun kahden kertoimet riittävät hyvin peliin. Betsataan Nice in 2,10 kertoimella.

Jos kaipaat kausiennakkoa Ranskaan, niin alla olevasta twiitistä löytyy linkki peräti 63-sivuiseen infopakettiin (englanniksi).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *