KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kuudes ottelukierros paketoidaan sunnuntaina kahdella ottelulla. Arsenal ja Chelsea ovat markkinoiden mukaan selkeitä suosikkeja, mutta tasoeroa on liioiteltu molemmissa otteluissa.

West Ham – Chelsea

Sunnuntain ensimmäinen matsi on Lontoon paikallispeli West Hamin ja Chelsean välillä.

Kotijoukkue West Hamin kausi on ollut ankea. Hammers teki kesällä jälleen suuria panostuksia miehistöönsä, ja manageriksi hankittiin myös kokenut Manuel Pellegrini. Sesonki lähti silti käyntiin neljällä tappiolla, kunnes joukkue nappasi viikko sitten 1-3 vierasvoiton Evertonista.

Manageri Pellegrini pisti keskikentän täysin uusiksi ja nosti mm. kesähankinta Yarmolenkon avaukseen, joka toi vihdoin kaivattua tulosta.

Chelsean kausi on edennyt täysin päin vastaisessa kurssissa. Napolista tullut Maurizio Sarri on löytänyt välittömästi toimivan kokoonpanon, jonka ytimessä on Italiasta miehen mukana saapunut ’metronomi’ Jorginho.

Chelsea murskasi viikko sitten Cardiffin 4-1, ja ottelun sankari oli hattutempun tehnyt Eden Hazard. Joukkue on voittanut ottelunsa ansaitusti, mutta materiaalin puolesta Chelsea ei ole (vielä) mikään uusi Manchester City.

Chelsean suosikkiasemaa on liioiteltu pahasti. West Ham on huomattavasti nähtyä vahvempi joukkue, ja n aasialainen +1 tasoitus kertoimella 1,97 on loistava value. Saat panoksesi vielä takaisin maalin tappiolla. Myös Double Chance 1X tai West Hamin suora voitto ovat toki pelikelpoisia.

Arsenal – Everton

Valioliigakierroksen päättää Arsenalin ja Evertonin välinen kamppailu.

Kotijoukkue Arsenal on tällä kaudella isojen muutosten keskellä. Arsene Wengerin pitkä aikakausi on päättynyt, ja Unai Emery yrittää muokata Wengerin pelaajista uutta joukkuetta. Kausi alkoi kahdella tappiolla sarjan kärkijoukkueille, mutta sen jälkeen Gunners on hoidellut Newcastlen, Cardiffin ja West Hamin odotetusti.

Uusi manageri Emery näyttää löytäneen toimivan 4-2-3-1 formaatin, jossa tähtihyökkääjät Aubameyang sekä Lacazette saadaan yhtä aikaa kentälle. Alkukaudesta väläytellyt Mkhitaryan on jäänyt penkille.

Evertonin kausi on lähtenyt käyntiin punaisten korttien sävyttämänä. Ulosajot pilasivat osittain kaksi kolmesta ensimmäisestä ottelusta. Joukkue kärsi avaustappion vasta viidennellä kierroksella West Hamin isäntänä.

Toffees on Arsenalin tavoin muutoksen tiellä, ja joukkue on näyttänyt huomattavasti aiempaa paremmalta. Yksi merkittävä tekijä on Watfordista saapunut hyökkääjä Richarlison, joka iski kolme maalia kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Tämän jälkeen mies lensi pihalle Bourhemouthia vastaan ja missasi kolme edellistä peliä.

Nyt Richarlison tekee paluun, ja Everton vahvistuu tästä merkittävästi. Arsenal ei ole missään nimessä sarjan top 4 -joukkueiden tasoa, vaan nykyään paljon lähempänä esimerkiksi Evertonia. Tykkimiehet eivät ansaitse markkinoiden tarjoamaa suosikkiasemaa.

Poimitaan peleihin Pinnaclen Everton +1,5 kertoimella 1,74. Myös Double Chance X2 tai Evertonin suora voitto ovat luonnollisesti pelikelpoisia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!