Tsitsipas+6,5 peliä

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Australian avointen välieräottelussa kohtaavat Kreikan Tsitsipas sekä vanha veteraani Nadal. Molemmat ovat olleet turnauksessa todella vahvassa vireessä. Tasoitusveto Tsitsipasille on kuitenkin hieman liian suuri tässä ottelussa. Tsitsipasilla on kaikki aseet kukistaa Nadal tässä ottelussa. Kämmen- sekä rystylyönti lähtevät todella tiukasti. Toki Nadal kykenee raahaamaan pelin pitkiksi palloralleiksi, jossa hänen yläkierrepommitus pääsee oikeuksiinsa.

Fakta on kuitenkin, että Tsitsipas on ollut turnauksessa todella vakuuttava, ja Nadalin peli on lyötävissä, mikäli Tsitsipas kykenee siirtämään pelin painopisteen Nadalin kämmenelle. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta lähdetään siitä, että Kreikan kaveri voittaa ottelussa vähintään yhden erän. Ottelu tulee olemaan hyvin pitkälle yläkierrejauhamista, jossa nyanssit ja henkinen vire ratkaisevat hyvin pitkälti, kykeneekö Tsitsipas haastamaan Nadalia.

Pelataan Tsitsipas+6.5 peliä iltä kertoimella 1.75 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!