Tottenham-Chelsea alle 2,5

KERROIN

2.20
0
pv
0
t
0
min
0
s

Everton -1 ahc

Fulham 1X2

Valioliiga palaa lauantaina maaottelutauolta, ja edessä ovat pian vuoden kiireisimmät viikot. Sarjasta on nyt pelattu kolmannes, ja kärkikolmikko jatkaa yhä tappioitta. City ja Liverpool tuskin kompastuvat lauantaina, mutta Chelsea kohtaa viikonlopun huippuottelussa Tottenhamin vieraskentällä.

Fulham piristyy uuden managerin johdolla

Maaottelutauon aikana nähtiin Valioliigan ensimmäinen managerinvaihdos. Fulhamissa pari kautta hienoa työtä tehnyt Slavisa Jokanovic sai monoa, ja tilalle tuli todella kokenut Claudio Ranieri. Valioliigafanit muistavat miehen varmasti parin vuoden takaa Leicesterin peräsimestä. Ranieri johdatti joukkueensa sensaatiomaisesti liigamestariksi kaudella 2015/2016.

Fulhamin yltiöpositiivinen pelityyli ei ole toiminut lainkaan Valioliigassa. Viime aikoina myös pelaajien itseluottamus on alkanut ropista jatkuvista tappioista johtuen. Joukkue tarvitsee nyt kokeneen managerin, jonka avulla otteluihin saadaan pragmaattisempi lähestymistapa. Ranieri lienee oikea mies tehtävään.

Fulhamin vieraaksi saapuva Southampton on sopiva vastus. Saints on voittanut vasta yhden pelin koko kaudella tehden vain 8 maalia 12 otteluun. Ranierilla on loistava sauma hyödyntää uuden managerin tuoma noste heikkoa vastustajaa vastaan. Napataan peliin rohkesti in suoraa voittoa kertoimella 2,63.

Everton hoitelee Cardiffin

Everton on ollut yksi liigakauden positiivisista joukkueista. Toffees on komeasti 9. sijalla, joka on hieno suoritus huomioiden joukkueen alkukauden ohjelma. Everton on kohdannut vieraissa vain sarjan kärkipään joukkueita, ja neljään edelliseen reissupeliin on mahtunut Chelsea, Manchester United, Leicester sekä Arsenal.

Toffeess on ollut erinomainen Goodison Parkilla jo pidemmän aikaa. Viime kauden saldo 10-4-5 on jatkunut lukemalla 4-1-1 tänä syksynä. Joukkue dominoi kotiotteluitaan vahvasti ja nappaa ansaittuja pisteitä.

Cardiff on tällä hetkellä liian heikko joukkue Valioliigaan. Kotona se pystyy kaatamaan alemman keskikastin vastustajia, mutta vieraissa walesilaisryhmä on aseeton. Cardiffia ei pelasta edes Everton-stara Gylfi Sigurdssonin mahdollinen poissaolo.

Peleihin kelpaa Everton -1 aasialainen tasoitus n 1,73 kertoimella, eli saat maalin voitolla rahasi takaisin. Myös yli 2,5 maalia kertoimella 1,80 riittää pikkupeliin.

Lontoon derby on kierroksen kohokohta

Lauantain päättää Valioliigan klassikko-ottelu Tottenhamin ja Chelsean välillä. Kyseessä on aina yhtä mielenkiintoinen derby, jossa panoksia riittää tälläkin kaudella. Tottenham hieman yllättäen yhä vain kolme pistettä Liverpoolia ja pisteen Chelseaa perässä. Spurs on hävinnyt jo kolme matsia, mutta 9 voittoa auttavat pitkälle.

Spurs sai alkukaudella pisteitä pienistä kompuroinneista huolimatta, mutta nyt joukkueen puolustus on alkanut terävöityä. Takana on neljä nollapeliä kuudesta ottelusta, ja Tottenham hävisi myös Manchester Citylle vain 0-1.

Chelsea on yhä tappioitta. Napolista kesällä saapunut Maurizio Sarri on saanut uuden joukkueensa hämmästyttävään hyvään iskuun. Blues on voittanut otteluita Eden Hazardin johdolla, mutta samaan aikaan sen puolustus on toiminut erinomaisesti.

Tottenham on päästänyt kotonaan vain neljä maalia, joista yksi oli Manchester Cityn tekemä. Chelsean verkkoon on tehty vieraissa koko kaudella yksi osuma, ja Sarrin joukoilla on reissupeleistä takana kolme peräkkäistä nollapeliä.

Olemme vihjanneet undereita usein Valioliigan kärkimatseihin – hyvällä tuloksella. Markkina hinnoittelee nämä huippuottelut aivan liian runsasmaalisiksi. in alle 3,0 maalia kertoimella 1,68 on erinomainen veto – saat kolmella maalilla vielä panoksesi takaisin. Hyvä vaihtoehto on alle 2,5 maalia kertoimella 2,20.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!