Fiorentina-Inter U2.5

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain huippumatsina on Manchester United-Liverpool, mutta se ei tarjoa valitettavasti järkeviä peli-ideoita. Olemme poimineet kolme maistuvaa betsiä Englannista, Italiasta ja Espanjasta.

Valioliiga: Arsenal-Southampton (klo 16:05)

Kotijoukkue Arsenal pelaa varsin kelvollista kautta, kun huomioidaan lähtökohdat. Espanjalainen Unai Emery joutui ottamaan Arsene Wengerin joukkueen haltuunsa, ja joukkue on tällä hetkellä murrosvaiheessa.

Pisteitä on kertynyt silti lähes kaksi per ottelu, mihin Arsenal pystyi viime vuosina parhaimmillaan Wengerin alaisuudessa. Tykkimiesten meno on tosin hyytynyt talven mittaan, kun alkusyksyn mahtava tappioton putki katkesi.

Viime aikoina ongelmana ovat olleet lähinnä reissupelit. Kotona Arsenal on ollut todella vakuuttava: joukkue ei ole hävinnyt avauskierroksen jälkeen kertaakaan saldolla 10-2-0 ja voittanut kuusi edellistä kotipeliä maalierolla 16-5.

Vierasjoukkue Southamptonin kausi on edennyt päin vastaisesti. Surkea alkukausi kääntyi parempaan, kun Saints vaihtoi managerikseen Ralph Hasenhuttlin joulukuun alussa. Joukkueen ilme on ollut tämän jälkeen täysin erilainen.

Edellisellä kierroksella Southampton hävisi hallinnasta huolimatta Cardiffille maalein 1-2 – kyseessä oli ensimmäinen tappio kuuteen otteluun. Joukkue pystyy haastamaan tällä hetkellä myös vahvempia joukkueita. Kenties kauden paras esitys tuli nimenomaan Arsenalia vastaan joulukuun puolivälissä, jonka Southampton voitti maalein 3-2.

Peräti 10/14 edellisestä Arsenalin ottelusta on päättynyt vähintään kolmeen maaliin, ja Southamptonin saldo on täysin vastaava. Molemmat joukkueet ovat tehneet maalin peräti 9/10 edellisessä Southamptonin pelissä. On erittäin todennäköistä, että verkkoja venytellään myös sunnuntaina.

Betsit siis overin suuntaan; in aasialainen yli 3.0 maalia kertoimella 2.00 on loistovalinta!

La Liga: Atletico Madrid-Villarreal (17:15)

Atletico Madrid oli tulessa viikolla, kun joukkue väänsi mielenkiintoisen matsin Juventusta vastaan Mestarien liigassa. Tico otti ansaitun ja komean 2-0 voiton, ja päävalmentaja Cholo Simeonen tuuletukset nousivat hitiksi sosiaalisessa mediassa.

Madridilaiset ovat olleet vuosikausia kivikova kotijoukkue, ja sama meno on ollut myös tälläkin kaudella: saldo 9-2-1 maalierolla 20-7 kertoo olennaisen. Kolme päästetyistä maaleista tuli Real Madridia vastaan kauden ainoassa kompastumisessa, jonka Tico hävisi 1-3.

Villarreal on ollut La Ligan pahin floppi tällä kaudella. ”Keltainen sukellusvene” on yhä putoamisviivan alapuolella voitettuaan vain neljä matsia. Villarreal on sekoillut myös valmentajakuvioissa: Javier Calleja sai potkut joulukuun alussa, mutta mies palkattiin takaisin kaksi viikkoa sitten.

Callejan paluu onkin piristänyt Villarrealia. Joukkue on pelannut kaksi tasapeliä, jonka jälkeen kaatui Sevilla kotona komeasti maalein 3-0. Tämä oli vahva suoritus, mutta vastassa oli heikossa vireessä oleva joukkue.

Atletico Madrid hoitelee tällaiset matsit yleensä todella vakuuttavalla rutiinilla maalein 1-0/2-0. Villarreal on parantanut viime otteluissa, mutta kohdannut aivan eri tason vastustajia. Ticon kotiluolassa taso ei vain enää riitä.

Parhaiten maistuu in toppi 1,58 kotivoitolle tai sitten aasialainen -1 tasoitus ilta kertoimella 1,98. Suurempaa tasoitusta ei kannata pelata, sillä todennäköisyys 1-0 voitolle on niin korkea.

Serie A: Fiorentina-Inter (klo 21:45)

Fiorentina on sementoinut viime vuosina paikkansa Serie A:n top kympissä. Firenzeläisseura on ollut kaksi kautta putkeen kahdeksas, ja joukkue on tälläkin hetkellä täysin samalla sijaluvulla. Violan resurssit eivät riitä haastamaan suurseuroja, mutta se on luokkaa-paria vahvempi verrattuna alemman keskikastin joukkueisiin.

Kotijoukkueen tilanne on tällä hetkellä erinomainen. Takana on komea 1-4 voitto SPAL:n kotiluolassa, eikä Fiorentina ole hävinnyt kuuteen otteluun. Takana on vain yksi tappio kymmenestä edellisestä pelistä.

Inter ei ole ollut viime aikoina parhaimmillaan, mutta joukkue on korjaamassa kurssia kahdella peräkkäisellä voitolla. Viikko sitten kaatui Sampdoria maalein 2-1, ja tätä edelsi vierasvoitto Parmasta 0-1. Molemmat pelit olivat vahvoja suorituksia xG:n valossa.

Interin trendinä on ollut jo kuukausien ajan äärimmäisen vähämaaliset ottelut. Sampdoria-matsi oli ensimmäinen yli 2,5 maalin tulos kymmeneen kierrokseen! Vieraissa Interin viisi edellistä matsia ovat päättyneet joko 1-0 tai 0-1 -tulokseen.

Under-betsit Interin peleihin ovat olleet hyvin tuottoisia. Fiorentinan maalikeskiarvo on suht korkea 2,63, mutta joukkue on todellisuudessa myös tuottava under-betseissä. Tämä johtuu siitä, että Viola pelaa määrällisesti (peräti 62%) undereita, mutta seassa on sitten muutama extreme-tulos, joka nostaa keskiarvoa.

Violan pelit kärkiseuroja vastaan ovat olleet tällä kaudella vähämaalisia, ja samaa voidaan odottaa myös nyt. Alle 2,5 maalin betsit ovat palkinneet todella hyvin Interin peleissä viime kuukausina, joten jatketaan samaa linjaa. in tarjous 1,80 on todella maukas!

Kuva: Flickr / Paul Hudson

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!