Atalanta-RM O3.5

KERROIN

2.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan playoffs-vaihe jatkuu keskiviikkona kahdella ottelulla. Kyseessä ovat mielenkiintoiset otteluparit, joissa voidaan odottaa jopa pieniä yllätyksiä!

Mönchengladbach-Man City (klo 22:00)

Kotijoukkue Gladbachin kenraaliharjoitus meni pieleen viime lauantaina. Marco Rosen joukot hävisivät kotikentällä Mainzia vastaan 1-2, eikä tuloksesta voidaan juuri valittaa. Gladbach ei ollut missään nimessä parhaimmillaan.

Kun katsotaan isoa kuvaa, tilanne ei näytä muutenkaan kovin ruusuiselta. Gladbach hävisi myös edellisen kotimatsinsa FC Kölniä vastaan 1-2, eikä taskussa ole yhtään voittoa neljästä ottelusta. Eroa Mestarien liigan paikkaan on jo peräti yhdeksän pistettä.

Vierailija Manchester City suoritti sen sijaan paremmin. City kohtasi sunnuntaina Arsenalin ja nappasi pisteet varsin rutiiniesityksellä maalein 0-1. Kyseessä oli ensimmäinen ottelu kahdeksan matsin tauon jälkeen, jolloin Kevin De Bruyne pelasi avauksessa.

Guardiolan jengi on ollut viime kuukausina täysin pitelemätön. Voitto Arsenalista oli Manchester Citylle jo 18. peräkkäinen kaikki kilpailut mukaan luettuna! Joukkue on pelannut nyt 25 tappiotonta matsia peräkkäin käsittämättömällä saldolla 22 voittoa ja 3 tasapeliä.

Cityn trendinä on ollut viime kuukausina jäätävän kova puolustuspeli. Edelliset 14 ottelua ovat tuoneet Citylle 10 nollapeliä. Myös xG:n valossa vastustajat on jätetty todella vähille maalipaikoille korkealla prosentilla. Mestarien liigan lohkovaiheessa nähtiin myös samaa meininkiä.

City on jättisuosikki jo avausoassa. Etenkin, kun Gladbach ei saa mitään kotietua. Ottelu pelataan Budapestissa. Markkina on hinnoitellut ottelun yleisesti ottaen varsin hyvin kohdalleen. Etuja löytyy hieman yllättäen over-linjoista, sillä ottelun vähämaalisuutta on liioiteltu markkinoilla.

Vaikka Cityn on vähämaalinen, Gladbachin lohkovaihe oli yhtä hulinaa yli 4 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Otetaan pikkubetsi yli 3,5 maaliin n 2,25 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48 %.

 

Atalanta-Real Madrid (klo 22:00)

Kotijoukkue Atalanta lähtee huipputärkeään kamppailuun hyvällä fiiliksellä. Bergamon ylpeys kohtasi sunnuntaina kärkikamppailussa Napolin ja otti murskaavan 4-2-kotivoiton. Atalanta oli selvästi parempi joukkue alusta asti ja pelasi todella hyvän ottelun.

Atalanta on voitosta huolimatta 10 pistettä kärkijoukkue Interin perässä. Bergamolaisten ongelmana on ollut tälläkin kaudella tasaisuuden puute. Nyt joukkue on kyllä erinomaisessa iskussa. Takana on 20 ottelun putki kaikki kilpailut mukaan luettuna, joista Atalanta on hävinnyt vain yhden ottelun.

Vierailija Real Madrid nappasi myös voiton viikonlopun liigapelissä. Vierasmatsi Valladolidia vastaan oli kuitenkin kaikkea muuta kuin ilotulitus. Real otti 0-1-vierasvoiton varsin rutiiniesityksellä ja vei pisteet Casemiron 65. minuutin osumalla.

Kyseessä oli Realin neljäs peräkkäinen voitto ja kolmas peräkkäinen nollapeli. Joukkue näyttää päässeen takaisin raiteille tammikuussa sattuneiden kompurointien jälkeen. Voittoputki on nostanut myös Realin La Ligan mestaruustaisteluun Atleticon pudottaessa pisteitä.

Atalanta oli vuosi sitten Mestarien liigan ensikertalainen. Tänä vuonna joukkue eteni jälleen jatkoon vaikeasta lohkosta, jossa taakse jäi Ajax. Real on puolestaan Mestarien liigan kestomenestyjä. Tämä kausi oli todella vaikea, ja Zidanen porukka pääsi vaivoin jatkoon vasta päätöspelin myötä.

Atalanta ja Real Madrid kuuluvat maalimäärärankingissa Mestarien liigan top 5 -joukkueisiin. Molempien kohdalla vahvaan hyökkäykseen yhdistyy haavoittuva puolustus. Vaikka molempien viimeiset matsit lohkovaiheessa jäivät undereiksi, ei reagoida tähän liikaa.

Me betsaamme yli 3,5 maalia in 2,50 kertoimella. Vaikka playoffsien avausosat ovat yleensä vähämaalisia, tämä tarjous on yksinkertaisesti aivan liian korkea. Todennäköisyysarviomme tapahtumalle on 49 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *