Man Utd +1.5

KERROIN

1.71
0
pv
0
t
0
min
0
s

Man Utd-Man City U3.0

Atletico-Valencia U2.5

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan keskiviikkona kahdella huippuottelulla – toinen Englannin Valioliigassa ja toinen Espanjan La Ligassa. Molemmista löytyy pelattavaa etenkin vähämaalisuuden suunnalta.

La Liga: Atletico Madrid-Valencia (klo 20:30)

La Ligan 34. kierroksen huippuottelu pelataan Madridissa alkaen klo 20:30.

Kotijoukkue Atletico Madrid kohtaa Valencian varsin hyvävoimaisena. Tico ei ole mukana enää cup-turnauksissa, joten joukkue voi muutenkin keskittyä vain liigapeleihin. Takana on kaksi hallittua voittoa sarjan heikomman kaartin joukkueista kahdella nollapelillä.

Atleticon kausi on noin teoriassa ohi, sillä joukkue putosi kolme kierrosta sitten lopullisesti Barcelonan kyydistä mestaruustaistelussa. Toki Madridin herruus on yhä pelissä, ja ennakoimme Diego Simeonen joukkojen pelaavan kyllä täysillä varmistaakseen kakkossijan Realin yläpuolella.

Valencian kausi on ollut hyvin kaksijakoinen, kuten aiemmissa vihjeissäkin on usein todettu. Lepakot räpiköivät alkusyksyn valtavissa maalinteko-ongelmissa, minkä takia joukkue oli täysin väärässä päässä sarjataulukkoa.

Tällä hetkellä Valencia pelaa kuitenkin omalla tasollaan ja hakee tosissaan jopa paikkaa Mestarien liigaan. Takana on erinomainen 10 ottelun putki, jonka saldo on komea 7-2-1. Matkalla on kaatunut mm. Real Madrid kotikentällä.

Ottelussa ovat vastakkain Barcelonan lisäksi La Ligan kaksi parasta puolustusta. Atletico Madrid on etenkin kotonaan suorastaan jäätävä, eikä Valencian maalinteko tule olemaan helppoa. Toisaalta Valencia on myös erittäin vahva puolustussuuntaan, joten maaliodotus jää ottelussa erittäin matalaksi.

Kolme aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet joukkueiden välillä 1-1, 1-0 ja 0-0. Vastaavia tuloksia odotetaan jälleen. ilta on saatavilla jopa 1,65 kerroin alle 2,5 maalin tulokselle, joka toteutuu noin 70 prosentin todennäköisyydellä.

Valioliiga: Manchester United-Manchester City (klo 22:00)

Keskiviikon ja kenties koko loppukauden mielenkiintoisin ottelu on Manchesterin derby. Kyseessä on viimeinen todellinen testi Manchester Citylle mestaruuden suhteen.

Kotijoukkue United ei pääse otteluun hyvistä asetelmista. Ole Gunnar Solskjaerin sädekehä mureni sunnuntaina entisestään, kun joukkue romahti 4-0 vierastappioon Evertonia vastaan heikolla esityksellä.

Jos FA Cup ja Mestarien liiga lasketaan mukaan, Unitedin saldo on 2-0-6 edellisestä kahdeksasta ottelusta. Joukkue on nyt ulkona myös kaikista cup-kilpailuista, mutta Mestarien liiga paikka on yhä sen ulottuvilla.

Manchester City putosi myös Mestarien liigasta viime viikon dramaattisen Spurs-ottelun jälkeen. Samalla joukkueen saumat neljään eri pyttyyn katosivat. Cityllä on tästä huolimatta erinomainen mahdollisuus voittaa tripla kotimaan kamaralla.

Guardiolan joukkojen trendinä on ollut viime aikoina maalimäärien vähentyminen Valioliigassa. Viime lauantaina kaatui myös Tottenham ”vain” 1-0. Edellisellä kierroksella City joutui tiukoille Crystal Palacen vieraana ja iski kahden maalin marginaalin (1-3) vasta yliajalla.

Maalimäärät ovat selkeästi pudonneet alkukaudesta, mutta joukkueen rutiini on edelleen riittävä. City on voittanut nyt kymmenen matsia peräkkäin Valioliigassa. Jos joukkue voittaa loputkin ottelut, se kruunataan viime kauden tavoin mestariksi.

Ottelun peli-idea löytyy kotijoukkueesta ja vähämaalisuudesta, mikä voi tuntua yllättävältä Unitedin 4-0 tappion jälkeen. Tämä johtuu siitä, että vedonlyöntimarkkina on siirtynyt niin paljon Cityn suuntaan. illa on tarjolla huikea +1,5 tasoitusveto 1,71 kertoimella. United ei ole koskaan ollut Valioliigan historiassa tällainen altavastaaja kotonaan.

Joukkueelta voidaan odottaa ryhdistäytymistä kotifanien edessä. Luvassa on taatusti myös uusia ideoita puolustukseen, joka on vuotanut pahemman kerran. Aasialainen alle 3,0 maalia kertoimella 2,05 on myös maistuva valinta. Molemmat vedot osuvat hyvin todennäköisellä 0-1 tuloksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!