Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porissa suursuosikit kelpaavat varmoiksi. Avauskohteen Lissun Eerikki hakee voimalla keulat, eikä liene siittä lyötävissä. Kolmannen kohteen Parvelan Retu on voittanut urallaan 28 startista uskomattomat 27 ja ollut kerran kolmas. Kyllä Parvelan Retukin joskus häviää, mutta toivotaan ettei vielä Porissa.

Toinen kohde pelataan neljällä merkillä. Kovia lähtöjä kolunnut M.S. Triple J. on nyt hiukan helpommassa porukassa ja kuuluu ajoissa lapuille. Run For Royalty olisi eturivistä ollut jopa suosikki ainesta, mutta nyt edessä on tasainen avaaja Por Nie Rock, joten maililla voi tulla kiire. Mukaan vielä keskeltä rataa kiihdyttävät Matter Of Fact ja Fast Time.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on Pica-Pica Oak, joka kuitenkin varmistellaan. Didi Hoss maistuu ykköskaistalta vähän pelattuna7%. Ridgehead Laurette on kunnossa, mutta laukat ovat pilanneet viime startit.

Viidennen kohteen suosikki kaksikko Mark More ja Fandango Brick varmistetaan. Troopers pystyy kiertelemään eikä takamatka ole este menestykselle. Mark More saattaa tarjota myös vetoavun kirivaiheessa. Mukaan vielä kautensa voitolla aloittanut Annie Sue.

Kuudennen kohteen ykkösmerkki on hurja Grainfield Aiden. Viime lauantain suurkilpailu meni Grainfield Aidenilta pieleen, kun ruuna alkoi sontimaan kesken kilpailun. Työtapaturma, jolle ei voi mitään. Varmistukseksi nousukuntoinen Cameron Evo, sekä jättiyllättäjäksi nappireissun kärjentuntumassa saava North Lexus.

Päätöskohteen ykkösmerkit ovat American Hero ja BWT Caesar. Mikäli keulapaikasta ajetaan kilpaa jo alussa, jää muillekkin ohuet voittosaumat. Viimeksi Seinäjoella johtavan takaa voittoon spurtannut Langen’s Airborne on jälleen tarkan reissun jälkeen vaarallinen. Lake’s Action ei taida edes osata tehdä huonoa suoritusta. Lähtöpaikka on hiukan ulkona, mutta pienellä tuurilla Lake’s Action on yksi mahdollisista. Takarivistä Deangelo vielä kupongille ylivauhdin varalle. Mikäli revitellä haluaa, kannattaa kiritykki Dickson Shadow ottaa lapulle 1,8%. Rattailla vahvistaa Santtu Raitala.

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *