Crystal Palace (1X2)

KERROIN

9.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen lauantaivakio sisältää tuttuun tapaan Valioliigan ja Championshipin otteluita. Veikkaus tarjoaa peliin Turbovoitot, eli täysosumille on luvassa +50% lisärahaa.

Kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Liverpool-Arsenal (68-21-11)

Liverpoolin kausi on alkanut toistaiseksi kahdella voitolla varsin helpoista vastustajista. Norwich kaatui ilman ongelmia, mutta Southamptonia vastaan Pool heräsi vasta toisella jaksolla. Ilman Adrianin mokaa voitto olisi tullut silti suuremmallakin marginaalilla. Arsenal on kaatanut Newcastlen ja Burnleyn, eli niin ikään kaksi alemman keskikastin joukkuetta. Aubameyang on osunut molemmissa peleissä ja vaikuttaa terävältä. Vakioon poimitaan varma 1; Liverpool voittaa matsin hieman yli kaksi kertaa kolmesta ja punaisten voitto on jäänyt hieman alimerkityksi. Tasoero joukkueiden välillä on todella suuri.

2: Manchester Utd-Crystal Palace (60-25-15)

Manchester United avasi kauden komealla 4-0 voitolla Chelseasta. Toisella kierroksella oli vaikeampaa Wolvesin vieraana, mutta voitto oli silti tarjolla. Pogba hukkasi kuitenkin pisteet toisen jakson missattuun rangaistuspotkuun. Palace on ollut tähän asti umpisurkea. Avausmatsissa 0-0 -tasapeli oli Evertonin huonoa viimeistelyä, mutta viikko sitten tuli 0-1 turpiin Sheffield Unitedilta ansaitusti. Joukkueen hyökkäyspeli tuntuu olevan täysin tukossa. Vakiokansa on ylireagoinut Palacen alkuun rajusti. Hodgsonin joukoille altavastaajan asema sopii, eikä United ole ottelussa mikään jättisuosikki. Jos X2 tuntuu liian rohkealta, niin merkitse kohde umpeen. Kotivoitto on pelattu peräti 80%.

3: Watford-West Ham (40-29-31)

Watfordin kausi on alkanut toistaiseksi murheellisissa merkeissä. Viime kaudella Hornets avasi syksyn neljällä voitolla, mutta nyt takana on kaksi tappiota ilman tehtyä maalia. Watford on ollut heikko molemmissa otteluissa. West Ham hävisi avauspelin Manchester Citylle 0-5 eikä vakuuttanut myöskään Brightonin vieraana. Hammers naarasi silti 1-1 -tasapelin ja avasi pistetilinsä. Ottelu on kahden huonosti kautensa aloittaneen seuran kohtaaminen. Watford on pieni kotisuosikki, ja Vakiokansa on merkinnyt matsin suht oikein. Pienillä järjestelmillä 38% pelattu ykkönen kelpaa varmaksi, mutta suuremmalla kukkarolla kannattaa uhrata ainakin yksi vaihtomerkki.

4: Sheffield Utd-Leicester (22-28-50)

Nousija Sheffield United on avannut kauden komeasti. Joukkue taisteli avauskierroksella ansaitun pisteen Bournemouthilta ja kaatoi niin ikään ansaitusti Crystal Palacen viime sunnuntaina. Leicester on kohdannut laatujoukkueet Wolvesin ja Chelsean ja napannut kaksi tasapeliä. Kettujen peli tuntuu toimivan kokonaisuutena hyvin, ja joukkueelle voi ennusta taas top 10 -sijalukuja. Tasoeroa on paperilla Sheffield Unitediin sen verran paljon, että vierasvoitolle voidaan kellottaa noin 50 pinnan lukemat. Otetaan selvästi alimerkitystä Leicesteristä varma ja toivotaan joukkueen avaavan voittotilinsä lauantaina!

5: Brighton-Southampton (38-28-34)

Brightonin kausi on käynnistynyt positiivisesti uuden managerin Graham Potterin johdolla. Seagulls kaatoi Watfordin komeasti avauskierroksella 3-0 ja oli myös West Hamia parempi viime lauantaina 1-1 -tuloksesta huolimatta. Southampton hävisi avausottelun Burnleyn vieraana 0-3. Viikko sitten Saints jäi hyvästä yrityksestä huolimatta Liverpoolin jalkoihin kotikentällä maalein 1-2. Tuloksiin ei kannata reagoida liikaa – joukkueen pelivoima on edelleen pari pykälää Brightonia korkeampi. Vakiokansa on innostunut sarjataulukosta aivan liikaa ja antanut Brightonille peräti 54% kannatuksen. Tarjolla on siis maistuva ohipeli. X2!

6: Charlton-Brentford (32-30-38)

Sarjanousija Charlton on avannut kauden komeasti ilman tappioita. Avauskierroksilla Addicks kaatoi Blackburnin vieraissa ja Stoken kotona. Viikon sisään on napattu vierastasuri Barnsleyltä ja kotitasuri Nottinghamia vastaan. Charltonin pelit ovat olleet erittäin tasaisia, mutta marginaalit ovat jatkuvasti joukkueen puolella. Brentford on tuskaillut hyökkäyspelinsä kanssa. Viikolla tuli heikko esitys Leedsin vieraana, eikä Bees saanut Hull Cityä nurin myöskään kotona viime lauantaina. Saldona on vasta kaksi tehtyä maalia, eikä Brentford myöskään luo tarpeeksi maaliodotusta. Tämä on tyypillinen kohde, jossa Vakiokansa on aivan kujalla joukkueiden todellisesta tasoerosta sarjataulukon vuoksi. Brentford on vieraissakin suosikki! Otetaan rohkea varma vain 26% merkitystä Brentfordista. Jos kukkaro kestää, niin X2 on myös erinomainen valinta.

7: Fulham-Nottingham (63-22-15)

Fulham jatkoi vahvoja otteitaan viikkopelissä Millwallia vastaan. Saldona oli vakuuttava 4-0 voitto pelivihjeemme mukaisesti. Cottagers on päässyt hyvään vauhtiin avauskierroksen tappion jälkeen ja ottanut paikkansa sarjan kärjessä. Nottingham on odotetusti taulukon keskivaiheilla. Avauspelissä tuli turpiin WBA:lta kotona 1-2, mutta sen jälkeen on pelattu ilman tappioita. Forestin esitykset ovat olleet varsin kelvollisia ja pelaajamateriaalin mukaisia tähän asti. Fulham on viikkopelin tapaan todella vahva kotisuosikki. Tasoeroa on pari luokkaa Nottinghamiin verrattuna, eivätkä kotivoiton peliprosentit ole lähteneet laukalle. 58% merkitty Fulham on maistuva varma!

8: Stoke-Leeds (26-31-43)

Stoken alkukausi on ollut täysi katastrofi. Joukkueella on loistava manageri ja vahva pelaajamateriaali, mutta saldona on sarjan jumbopaikka. Viikolla tuli rumasti turpiin Prestonin vieraana. Leeds on puolestaan omalla paikallaan, eli valkopaidat johtavat sarjaa viime syksyn malliin. LUFC kaatoi viikolla vakuuttavasti Brentfordin ja viime lauantaina Wiganin vieraissa. Leeds on ollut kaikissa peleissään selvästi vahvempi joukkue ja olisi ansainnut tähän asti neljä voittoa. Stoken materiaali on kuitenkin sen verran vahva, että ei Leeds ole vieraskentällä kuin reilun 40 pinnan suosikki. Jospa liigakärjen vierailu ja altavastaajan asema Stokelle ja poistaisi pelaajien paineita? Kokeillaan rohkeasti ohipeliä 54% pelatusta Leedsistä. 1X osuu lähes kuusi kertaa kymmenestä ja toisi riville mukavasti arvoa.

9: Barnsley-Luton (50-26-24)

Barnsleyn paluu Championshipiin alkoi komealla 1-0 voitolla Fulhamista. Tämän jälkeen joukkueen esitykset ovat selvästi heikentyneet, ja saldona on kaksi tappiota sekä kotitasuri Charltonia vastaan. Tykes on hiipunut taulukon alapäähän, mikä vastaa joukkueen pelivoimaa. Luton on niin ikään sarjanousija, jonka kausi on ollut astetta haastavampi. Avauspelistä tuli hieman onnekas tasapeli Boroa vastaan, mutta sen jälkeen saldona on kolme tappiota. Luton hävisi viikolla vihjeemme mukaisesti Sheffield Wedsin vieraana 1-0. Barnsley on kaksikosta hieman laadukkaampi ja voittaa matsin kerran kahdesta. Ykkönen on hieman ylipelattu eikä oikein maistu varmana. Käytä kohteeseen vaihtomerkki oman maun mukaan.

10: Preston-Sheffield Weds (36-29-35)

Preston avasi kauden surkealla esityksellä Millwallin vieraana (0-1 tappio). Tämän jälkeen otteet ovat parantuneet huomattavasti, ja PNE on kaatanut kotona Stoken ja Birminghamin. Väliin mahtuu hieman epäonninen tappio Swansean vieraana, jossa 2-2 olisi ollut oikeampi tulos. Sheffield Weds on aloittanut kauden väkevästi voittamalla kolme neljästä avauspelistään. Owls vaikuttaa olevan jälleen betsimarkkinan aliarvostama, ja joukkueen puolustus on ollut erityisen vakuuttava. Vastustajat saavat todella vähän maalipaikkoja teräskaupunkin joukkuetta kohtaan. Ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset, ja kyseessä lienee vähämaalinen peli. Vakiokansa on merkinnyt ympäripyöreän ottelun varsin oikein. Kannattaa suosiolla laittaa tämä kohde tukkoon.

11: Hull-Bristol City (38-28-34)

Pari vuotta sitten Valioliigasta pudonnut Hull näyttää olevan tälläkin kaudella maksimissan keskikastin joukkue. Tigers pelasi viikolla todella heikon pelin Blackburnia vastaan häviten kotona 0-1. Saldona on vasta yksi voitto, ja joukkueen esitykset ailahtelevat kovasti. Bristol City hävisi avauspelinsä Leedsille ja näytti muutenkin hapuilevan kauden ensimmäisissä otteluissa. Nyt Robins on herännyt, ja takana on voitot QPR:stä kotona ja Derbystä vieraissa. Joukkue on pelivoimaltaan hieman isäntiä edellä, eli Hull ansaitsee ottelussa vain marginaalisen suosikkiaseman. Vakiossa ykkönen on aavistuksen ylipelattu. Joko X2 tai 12 ovat kelpo vaihtoehto, eli paras merkki on ehdottomasti 26% pelattu Bristol City.

12: QPR-Wigan (41-30-29)

QPR aloitti kauden vahvoilla esityksillä, mutta jälkeen päin katsottuna kyse taisi olla enemmän vastustajien kriiseistä. Avauskierroksella kaatui Stoke ja toisella kierroksella QPR oli vahva Huddersfieldia vastaan. Tällä viikolla tahti on alkanut hyytyä, sillä saldona on tappiot Swansealle kotona ja Bristolille vieraissa. Wigan yllätti kaikki kaatamalla Cardiffin avauspelissä 3-2. Tämän jälkeen Latics on hävinnyt Prestonille, Leedsille ja Borolle varsin ansaitusti. Kumpikin joukkue kuuluu putoamisviivan tuntumaan, ja ottelusta voidaan odottaa tasaista ja vähämaalista vääntöä. QPR:n peliprosentit ovat aivan päättömät, eli ykköstä on merkitty jopa 64%. Tarjolla on mainio ohipeli!

13: Middlesbrough-Millwall (48-32-20)

Middlesboron alkukausi on ollut vaikeuksia täynnä. Avauspelissä joukkue hukkasi voiton missattuun rangaistuspotkuun Lutonin vieraana, jota seurasi tappiot Brentfordille ja Blackburnille. Viikolla Boro sai vihdoin voittotilinsä auki maalein 1-0 Wigania vastaan. Millwall jäi viikolla Fulhamin jalkoihin, kuten ennustimme pelivihjeessä. Kotona joukkue on kaatanut Prestonin ja Sheffield Wedsin luottaen tiukkaan puolustukseen. Millwall pistää taatusti myös haparoivan Boron tiukoille, joten 0-0 -tasapeli ei todellakaan yllättäisi. Ottelu on pelattu lähes prosentilleen oikein. 1X maistuu selvästi parhaiten näistä lähtökohdista ja kattaa 80% koko todennäköisyyskentästä.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Middlesbroughin voitosta pitäisi saada yli 2,08 kerroin (=100/48), jotta se olisi pelattava. Pelikelpoisia kohteita ovat Valioliigasta mm. Crystal Palace @ 9,50 (15%), Leicester @ 2,32 (50%) sekä Southampton @ 3,20 Pinnacle (34%).

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:1 Liverpool, 4:2 Leicester, 7:1 Fulham
Parhaat ohipelit: 5:X2 ohi Brighton, 6:X2 ohi Charlton, 12:X2 ohi QPR

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *