Sociead O2.5 * Burnley 1X

KERROIN

2.96
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaisin nostetaan peli-ideoita in Tuplaus-kohteista. Kisan ideana on rakentaa vähintään 2,00 -kertoiminen kuponki, joka voi olla single, tupla, tripla jne. Jos lappu osuu, sen voitto käytetään tiistaina uuteen 2,00+ kertoimiseen kuponkiin. Näin jatketaan aina sunnuntaihin saakka.

jakaa tällä viikolla läpi pelanneiden kesken 5000 euroa bonusrahaa! Tuplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne sisään singlenä, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in Tuplaus-listalta.

Hamburger SV-Union Berlin: alle 2,5 maalia @ 1,78

HSV ja Union Berlin kohtaavat Saksan 2. BL ottelussa klo 21:30.

Kotijoukkue Hamburger SV putosi viime kauden päätteeksi Bundesliigasta. Kyseessä on yksi sarjan ennakkosuosikkeja, eli HSV:n odotetaan palavaan kirkkaisiin valoihin tämän sesongin päätteeksi.

Alkukausi on ollut odotetun vahva: HSV on kiinni suorassa nousupaikassa ja takana on seitsemän tappiotonta ottelua. Joukkue on päästänyt tämän jakson aikana vain 2 maalia.

Union Berlin on noussut tasaisesti kohti sarjan kärkeä hurjalla saldolla 5-8-0, eli kyseessä on 2. BL:n ainoa tappioton joukkue. Berliiniläisten vahvuus on HSV:n tapaan puolustus – joukkue on päästänyt kauden 13 ottelussa vain kahdeksan maalia.

HSV ja Union ovat kaksi sarjan vähämaalisinta joukkuetta (maalikeskiarvot 2,23 ja 2,08 per ottelu). Kyseessä on kahden kivikovan puolustuksen kohtaaminen, jossa tuskin juhlitaan maaleilla. Alle 2,5 maalin veto kertoimella 1,78 maistuu todella hyvin.

Real Sociedad-Celta Vigo: yli 2,5 maalia @ 1,95

La Ligan 13. kierros päättyy Sociedad-Celta matsiin, joka alkaa klo 22:00.

Kotijoukkue Real Sociedad on tasaisessa keskikastissa suht odotetulla 4-4-4 -saldolla. RSO pääsi maaottelutauolle voittoisissa tunnelmissa, sillä joukkue haki komean 1-3 voiton Levanten kotiluolasta. Sociedadin maalimäärät ovat laskeneet hieman alkukaudesta, mutta viime aikojen 0-0 ja 0-1 -tuloksia selittävät vähämaaliset vastustajat.

Vierailija Celta Vigo kuuluu tällä kaudella La Ligan alempaan keskikastiin, joten joukkueen alkukausi on edennyt hyvin odotusten mukaisesti. Celta on tunnettu jo usean vuoden ajan todella runsasmaalisena joukkueena, eikä tämä kausi ole tehnyt poikkeusta.

Celta pelasi ennen maaottelutaukoa todella hurlumhei-otteluita: kotitappio Real Madridille 2-4, vierastasuri Betisiä vastaan 3-3 ja kotivoitto Eibarista maalein 4-0. Maalikeskiarvo on sarjan toiseksi korkein – edellä on vain FC Barcelona.

Ottelun asetelma on selvästi sarjan keskiarvoa runsasmaalisempi. Kolme edellistä kohtaamista ovat päättyneet 1-2, 2-3 ja 2-2. Vastaavaa tulosta odotellaan myös maanantaina. Yli 2,5 maalia kelpaa todella hyvin peleihin 1,95 kertoimella.

Burnley-Newcastle: Tuplausmahdollisuus 1X @ 1,52

Valioliigaviikonloppu paketoidaan klo 22:00 alkavaan häntäpään kamppailuun.

Kotijoukkue Burnleyn kausi on ollut pettymyksiä täynnä. Clarets keräsi viime kaudella pisteitä uskomattomalla prosentilla tekopaikkoihin nähden, ja nyt tuurit näyttävät tasaantuneen. Burnleyn puolustus on palannut odotetulle tasolle, ja joukkue on ollut koko kauden putoamisviivan tuntumassa.

Newcastle oli Burnleyn tavoin yksi viime kauden valopilkkuja, ja Rafa Benitez on saanut materiaalista maksimaaliset tehot irti. Tämä syksy on ollut tulosten osalta karmea, mutta alkukautta selitti kova otteluohjelma ja huonot tuurit. Magpies kohtasi avauskierroksilla kaikki sarjan kärkijoukkueet.

Newcastlen kurssi on tällä hetkellä kääntymässä, sillä takana on kaksi tärkeää voittoa. Joukkueiden perustasot ovat silti varsin lähellä toisiaan, eikä Benitezin porukka voi olla mielestämme suosikki Burnleyn kotinurmella.

Burnleyn kertoimissa on mukavasti ilmaa. Poimitaan tuplauskisaan toiseksi kohteeksi 1X -vaihtoehto kertoimella 1,52. Voit myös napata peleihin Burnley DNB tai 1X2.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä!

Jos osallistut in Tuplaus-kisaan, tarvitset vähintään 2,00-kertoimisen kupongin aloituspanoksella 5-20 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Tuplaus- listalta (löytyy päävalikosta), ja vetojen on päätyttävä ennen klo 10 seuraavana aamuna.

Jos tuplasi osuu, tililläsi näkyy Tuplaus-valikko myös seuraavana päivänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!