Dallas ML

KERROIN

1.81
0
pv
0
t
0
min
0
s

Dallasin nappasi edellisessä ottelussa jo marraskuun 9:en voittonsa, mutta pelillisesti ottelu ei ollut tähti paidoilta parasta antia. Edelliseen otteluun joukkue sai takaisin huippu vireisen Roope Hintzin ja John Klingbergin. Anton Khudobin pelasi Chicagoa vastaan loistavasti, mutta ykkösvahti Ben Bishop ottanee paikkansa maalin suulta.

Vegasille marraskuu on vaikea, 12:sta ottelusta kassassa on ainoastaan 3 voittoa. Vieras otteluissa on menossa 4 tappion putki. Tilastoja tutkittaessa on huomioitavaa, että joukkueen pelillinen suorittaminen ei ole aivan yhtä huonoa kun tulokset antaa ymmärtää. Vegas pystyy luomaan hyvin laukauksia ja maalipaikkoja, mutta viimeistely on ollut huonoa.

Odotettavissa on tiukka ottelu, joka tuskin yltyy maalijuhliksi. Kotijoukkueen suorittaminen jatko- ajoilla on ollut vieraita selvästi vahvempaa, joten varmistellaan hieman ja valitaan kohteeksi iltä Dallas- Vegas moneyline 1 (1.81)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *